May 27, 2012

Si manis saya...

Berhari-hari liao mama tak update apa2 entry dalam blog ni kaaaaann....
Ada yang rindu ke???
Dah tentulah tak ada kaaaannn....
Yang rindu pun maybe ayah sorang...
Maklumlah,this lately mama is really lazy on updating FB and also blog...
I had a totally a busy life(busylah sangat...busy layan cerita korea)

Apapun...harini teaser je sikit acticity Rizqullah semalam...
Owh....ni kolam baru yer ayah...
Mama beli kecik sikit,coz x larat nak pump and isi air kat pool yang besar gabak tu...
Apapun...Rizqullah having his own fun...
Siap mulut dok pok-pek,pok-pek dok cakap "Berenang,berenang,berenang" sambil buat aksi kuak lentang...adoooiiii....seriusly he had changed and improved a lot ayah...

Senyuman manis yang buat mama angau hari-hari...
Rindu kat dia hari-hari...

Okay...short one je hari ni...tak lalu nak taip panjang2..dah lah demam pun off and on je nih...haaaaiiih...dugaan,batuk and selsema pun sepackage ni...itu sebab this lately there were no update on this blog,mama was on drug use(makan ubat).

Hope by next week dah sihatlah semula...coz banyak benda yang mama nak uruskan...
And Alhamdulillah...our house key will be received soon(insyaallah in 2-3 weeks time)..

Dah start masuk rumah bari definately mama pun makin sibuk lagilah jawabnya...
Nak deko2 rumah and tentukan itu dan ini...
Semoga semuanya dipermudahkanlah hendaknya...


Dah,cukup dulu entry hari ni...till my next entry...


Salam sayang buat semua...


Have a nice and productive weekend!!!

3 comments:

Ibu Ilyanie(s) said...

manisnya senyuman.. cayor hati!! :D

syiela said...

mesti nak berendam je si tecik ni :)

Cik tikah said...

dulu masa cik tikah kecik kecik pun ada main kolam ni. rindunya nak main macam ni lagi :)

 
Real Time Web Analytics