June 27, 2012

Tak ku sangka...

Sungguh tak ku sangka...
Itu je yang mampu ku katakan...


Apapun,setiap yang berlaku itu ada hikmahnya...
Bagi mama Rizqullah,jika kita ikhlas dalam melakukan apa sahaja...
Secara semulajadinya kita sendiri akan berasa senang dan tenang...
Oleh itu...ikhlaskan hati dan jernihkan niat dalam melakukan apa2 sahaja yang diusahakan...


Syukur atas segala yang berlaku...
Alhamdulillah...now I know what the means of life...
 Kadang-kadang Allah swt uji kita dengan kedukaan dan kesedihan...
Tapi bila kita diuji,itu bukanlah pematah semangat untuk meneruskan kehidupan...
Bahkan apa yang terjadi sepatutnya menjadikan kita insan yang lebih baik...
Experience is the best teacher@guru...


**Heeeee...tak der apa sangat nak update,nak tahu latest story kami sekeluarga???alahaiiii...tak der apa pun yang mama nak updatekan...insyaallah,jika ada rasa nak bercerita will story kat sini..apapun,buat saudara-mara yang berada di US dan Singapore...pohon maaf sbb tak update blog ni selalu...i'm sure all of you would to know whether Ritz is back with us or not and how is he doing...currently he is OK and busy thinking what to deco and renovate on our new house...To Mak Ngah,hope this raya you can drop by to our little castle...I will cooked special menu for you...to all sedara-mara yang membaca blog ini,hope to see you all during raya....**


Till my next entry,salam sayang buat semua...


Have a nice day!!!


**I'm cherish every moment in my life,so lucky to have 2 hero's which always make me smile and feeling happy...Thank you Allah swt...**



0 comments:

 
Real Time Web Analytics