July 1, 2012

Kami bertiga kini...

Alhamdulillah..i's been a week plus sudah ayah is with us...
Macam biasalah..mama masih dirundung mood yang terawang-awang...
Still having my own sweet time with my 2 hero's...

Everyday ada sahaja plan kami sekeluarga...
Ke sana ke mari bersama...
Apapun,mama masih bekerja cam biasa...
Sometimes kena standby...tapi itu bukan lah perkara yang membuat mama tak leh spend masa bersama keluarga tercinta ini...
Alhamdulillah...ayah is always be the great pom-pom boy tuk mama...
Giving his all 150% support pada kerjaya mama...
Syukur dikurniakan seorang yang sangat memahami kerjaya mama dalam dunia IT dan perbankkan ini...

Memang kerjaya IT ini menuntut masa lebih pada kerjaya dan bukannya pada orang lain...
Pada yang tidak faham mungkin akan rasa mama Rizqullah ni sombong dan pilih bulu dalam berkawan...sukahati andalah nak cakap apa...yang penting saya tak usik kehidupan anda mahupun menggangu kerukunan rumahtangga anda...so,mind your own business...

Dan yesterday seharian jugak kami keluar berjalan-jalan...
Having our time together..kira Qada balik those weekday moment...

Having Picnic together...
Sarapan tepi sungai kat Taman Tasik TTDI...
Tapi sayang....sungai kecik tu was closed due to pencemaran...
Kempunan dak kecik sorang ni nak main air sungai...
Sabar ya sayang...another 2 weeks kita mandi sungai with uncle Barney and frens....

Wah sayang mama...
(Rizqullah sayang mama...)
Antara fav pic mama taken by ayah semalam...

Okay...short one je kali ni...maklumlah,mood berblog pun dah merudum this lately...


Pada yang nak tahu sangat perkembangan terbaru mama Rizqullah...well,some stories we can share some we should keep to ourselves....apapun,alhamdulillah...i'm happy with what I have now...Thank you Allah swt for making my life filled with happiness and love always...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice day!!!

1 comments:

Doktor Love said...

Rizqullah makin membesar... dah mcm abang2 dh... miss little baby rizqullah yg tiut miut tu. hehe... apepon, fatin tumpang hepi untuk akak n rizqullah. ceria2 selalu. =)

 
Real Time Web Analytics