July 3, 2012

Meraikan mereka....

Bertemu dan jatuh cinta...
Jodoh...
Semua ini ketentuan Ilahi...
Apa yang penting kita berusaha mendapatkan jodoh yang baik buat diri kita...
Sentiasa berdoa dan bertawakal pada-Nya untuk mendapatkan jodoh yang baik untuk kita...

Apapun....
Kami sekeluarga ingin mengucapkan setinggi-tinggi

TAHNIAH!!!

Buat pengantin-pengantin yang kami hadiri majlis mereka...

"Semoga anda semua berbahagia dan banyak anak..."

Ada 2 jemputan yang mama dan ayah terima for this weekend...
Alhamdulillah...dapat memenuhi jemputan tersebut...

Luckily this week all plan ditunda ke hujung minggu ini...
Jadinya semua jemputan di hujung minggu ini terpaksa kami sekeluarga tolak kerana kami akan bercuti-cuti Malaysiaaaaaa...
Weeeeeee!!!!...holiday mood is ON!!!

Apapun...mama nak share sikit majlis kenduri kahwin yang sempat kami sekeluarga hadiri hujung minggu ini...

Teacher SITI!!
Pasangan Siti Alifah dan Zahir...
Rizqullah attending Teacher Siti punyer wedding...
Paling best is,Rizqullah kenal teacher dia walaupun is was nearly 3 weeks jugak teacher resign from Nursery@Playskool Rizqullah...
Ini merupakan teacher yang banyak membantu mama membentuk Rizqullah jadi insan yang cemerlang...

Rizqullah bagi present pada teacher...
Dan salam tangan teacher buat kali terakhir...
Semoga teacher Siti bahagia hingga ke akhir hayat bersama jejaka pilihan hati...
Terima kasih teacher sebab banyak membantu mama dalam mendidik Rizqullah di Playskool...
Alhamdulillah,banyak perubahan yang dapat dilihat sepanjang 6 bulan Rizqullah dibawah asuhan teacher Siti...alangkah baiknya jika teacher masih di Salsabila...

Dan seterusnya kami sekeluarga bergerak pula ke Kampung Melayu Subang...
Menghadiri Majlis resepsi Tuan Photographer kami...
Siapa lagi kalau bukan En Azrul Syam bersama pasangan dia Hajar...
Congrats to both of you...

Akhirnya dapat jugak kami lihat anda menjadi Raja Sehari ya Yol!!!
Alhamdulillah...happy seeing you with your lovely and sweet wife...
**Psssttt...sila kosongkan jadual anda untuk amik picas kami bersama Aaron Aziz...eh!!!silap,picas kami sekeluarga jeee...karang ada plak yang sentap...hehehehe...**

Kami diapit pengantin...
Dalam panas meremang pun jadi bergambar...
Hari ini dalam sejarah okaaaaayyyy...
Kenal dari wedding anak sedara mama...membawa kepada hubungan client@kawan...
Dan kini kita lumba siapa tambah anak dulu dan ramai...heeeeeee.....

Ini antara yang berlaku di hujung minggu kami...alhamdulillah,dapat jugak memenuhi jemputan yang ada...syukur...pada yang ada invite kami untuk hujung minggu ini...maaf sangat2 dari kami sekeluarga pohon kerana...hujung minggu ini merupakan hari keluarga kami...mama and ayah need a rest and relaxing while Rizqullah is enjoying his day at our vacation place...

Alhamdulillah...persiapan memasuki rumah baru setakat ini berjalan seperti yang dirancangkan...sofa,dining table,bedroom...alhamdulillah dah settle...sekarang ni tengah sibuk mencari kontraktor untuk renovate sikit rumah dan pasang kabinet dapur...

Nak tengok pic rumah kami???
Haiiihh...sorry,not this time...nanti dah settle semua dan dah habis acara house warming kami nanti barulah mama reveal...jadi nak tahu camne istana kecil kami...kenalah datang ke rumah kami nanti...

Okay...cukup dulu entry kali ni,sehingga entry yang seterusnya...Salam sayang dari kami sekeluarga buat teman2 semua...

Have a nice and beautiful day!!!



0 comments:

 
Real Time Web Analytics