July 15, 2012

MUST READ!!! : Ending of Miss Ajumma...

Gigih mama mencari sinopsis episod2 terakhir Miss Ajumma ni...
Dan entry kali ni mama share sikit sinopsis Miss Ajumma yang akan berakhir Khamis minggu depan...

Kita mula dengan episod hari Isnin ini hingga ke Hari Khamis...

Episode 97
Bong Soo reveals to Jung Woo that Sea Mi is his sister.Jung Woo decide to keep the truth from Soon Hee after knowing she is ill and maybe dying.

Episode 98
Sea Mi blames Kyung Sea for exposing his conspiracy and getting her into trouble.Na Sang Jea instigates Sea Mi to take a look at Soon Hee's will.

Episode 99
N/A

Episode 100
Soon Hee expresses her wish to treat Sea Mi as her daughter and let her manages her company.Jung Woo encourage Soon Hee to overcome her illness.

Episode 101
Sea Mi regrets to not listening at Kyung See's advice after seeing Soo Hee collapse from trauma due to her lies.Sea Mi thinks to committing suicide.

Episode 102 :  
Geum Hwa advice Sea Mi to continue her life for Yoo Jin's sake.After leaving Yoo Jin in Kyung See's care,Sea Mi surrenders to police.

Episode 103
Guem Hwa and Bong Soo meet again as a competitor at an advertising event.Sea Mi seeks for Geum Hwa forgiveness after her release from prison.

**********************************************
So,pada semua yang cari ending of Miss Ajumma...jom kita tunggu sama2 samaada Geum Hwa akhirnya berkahwin dengan Jung Woo atau tidak...bagaimana pengakhiran cerita yang sungguh panjang ini???sama2lah kita tunggu...apapun,mama Rizqullah dah share hint sikit yang mama sempat amik dari Astro...heeeeeeeeee....TQ Astro sbb bagi sinopsis pendek,kadang2 bila baca situ je dah tahu what's next going to happened...


Dan ini pulak adalah pesanan dari anak manja saya...

"Enjoy semua with the simple sinopsis by mama saya...
Saya nak tido dulu,esok saya sekolah"

Till my next entry,salam sayang buat semua...

Have a nice day!!!

**Hidup kadang2 di atas,kadang2 dibawah...apapun,kita jangan cepat putus asa dan cepat melatah...kebenaran itu kadang2 menyakitkan,tapi kebenaran itulah yang membina diri menjadi lebih kuat dan tegar...what I learn now,I choose who can be my friend...**



3 comments:

::cik asha:: said...

faveret cerita ni..tak sabar nak taw ending dia apa..hehe

Cik tikah said...

my mum suka btol cite ni. hehehe

gadisworld said...

alamak, dah nak habis ker..isyh,dah banyak hari dah tak tengok ni..last tgk masa sea mi suh jung woo masukkan nama anak dia dalam rekod jung woo..yang tu yg last..pastu tu x sempat tgk dah..hu..hu..ada link tak yg leh tgk kat mana2? skrg ni dah giler citer korea ler plak..suker tgk Ghost, n satu lagi citer yg dia sakit cancer usus tuh..tak ingat tajuk apa.

 
Real Time Web Analytics