July 21, 2012

Ramadhan datang kembali...

Alhamdulillah...kita dah memasuki 1 Ramadhan hari ni...
Hari pertama kita berpuasa...

Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf pada semua andai ada penulisan saya yang menguris hati mana2 pihak...pohon maaf jugak kerana entry ini agak terlewat juga...
(Mama Rizqullah is very busy with a lot of things...)
Namun semapt jugaklah mama siapkan ucapan ini untuk anda semua...

**Terima kasih sudi menjengah ke sini walaupun tiada cerita menarik yang mahu saya kongsikan..bukan tak mahu berkongsi pengalaman lagi...tapi rasanya 'pause' dulu kot...**

Alhamdulillah...tahun ini Ramadhan penuh makna...buat tahun ke-5 dapat lagi berpuasa dan beraya bersama insan tercinta iaitu En Suami...syukur alhamdulillah...tapi tahun ini lebih bermakna coz kami berdua sibuk mempersiapkan rumah untuk hari raya...hari2 ada sahaja benda yang nak dibeli dan dilengkapkan di rumah...*excited pindah rumah*

Errkkss...niat hati just nak short entry je...apapun...
ucapan dari kami sekeluarga...


Dan ini pula ucapan dari my lil CEO yang cheeky with gaya posing tak bleh blah dia...
Pantang suh posing...akan diturut je...pastu mesti nak tengok hasil...
Kadang2 tu kita plak dia suh cekak pingganglah and etc...
Apapun...dialah penghibur hati saya yang paling best...maharajalawak pun kalah...


Okay...cukup dulu entry untuk kali ini...I am so sorry for not updating this blog as so frequent as before...

Insyaallah...jika mama rasa cam nak share about our lil castle...mama sharelah...x pun will put it in the new blog instead of here...(ada benda kita leh allow orang baca dan some are not-this is what we say privacy)...

Till my next entry....salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Sekali lagi...Salam Ramadhan buat semua...semoga anda dapat berpuasa penuh dan mendapat kebaikkan di bulan puasa ini...

Have a nice and beautiful day!!

**Memaafkan itu menjadikan hidup kita indah...memaafkan tak bermakna semua akan pulih seperti sediakala...tapi ia mendatangkan kepuasan dan keberkatan dalam hidup...hidup ini singkat,jadi hiduplah dengan penuh ketenangan dan kebahagiaan...I've found my happiness and I feel so blessed...**

1 comments:

Cik tikah said...

slmt brpuasa kak :)

 
Real Time Web Analytics