July 11, 2012

WW : Macam best je...

Dah beberapa kali singgah kedai phone tengok benda ni....


|

|


|


|


|


|


|


|


|


|


|


\/





SAMSUNG S3


Sungguh tertariiiiiik je dengan bentuknya yang nipis...
Processornya yang laju berdezup...
Screennya yang sangat sensitip dengan haba jari...
Tertekan sikit je dah bukak apa2 apps yang berhampiran jari...


Tapi paling suka dengan picturenya yang sharp...
Belum lagi bercerita tentang apps yang boleh didownload membuatkan Ipad pun ditinggalkan..
Tapikaaaannn..interms of puas nak main game or tengok youtube or video...
Paling best tetap Ipad...puas and saujana mata memandang...
Tak derlah cepat rosak mata...


Apapun...kita tinggalkan ini hanyalah sebuah nukilan Wordless Wednesday...


Macam best kan kalau ada sebiji di tangan phone tu...


**Terus menyimpan impian dan duit untuk beli sendiri...**



1 comments:

Cik tikah said...

nipis sgt. takut nk pegang

 
Real Time Web Analytics