August 8, 2012

Dilemma betullah...

Bila mood hilang untuk menaip blog...

|

|

|

|

|

|

\/

DILEMMA BETUL...

Entah kenapa this lately mama malas sangat nak update cerita kat sini...walhal banyak je benda yang nak mama kongsikan dengan Rizqullah...banyak je benda yang mama nak ceritakan pada dia...tapiiiiii...kemalasan telah melanda mama...bukan sahaja kemalasan,malah masa mama sentiasa terisi dengan bermacam2 perkara...alhamdulillah,sekurang-kurangnya masa dipenuhi dengan benda berfaedah dan yang mendatangkan hasil...

Apapun,walaubagaimanapun...
Hati mama happy tengok si dia ni tersenyum selalu...

Dialah yang selalu menceriakan dan mengharukan hidup mama...
Dah besar pun sekarang ni...dah nak masuk 3 tahun dah lagi few months ni...
Pejam celik,pejam celik dah pandai berkata-kata plus loyar buruk...
Kejap je dah 3 tahun mama menjadi mama untuk Rizqullah...
Dah 3 tahun mama pegang tittle as mama...

 Apa sahaja yang mama dan ayah sediakan adalah untuk kamu anak2 kami semua...
SEMUA nya untuk kamu anak-anak yang kami sayangi dan kasihi...

Just a short one je hari ni...apapun,siapa yang buat entry WW...
Leh pakai tarikh hari ini...WW : 08.08.2012...
Apa specialnya tarikh ini pada anda??
Mungkin ada yang menyambut anniversary bagi yang kawen pada 08.08.08...
Congratulation buat anda semua and Happy Anniversary...

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice day in Ramadhan month....

0 comments:

 
Real Time Web Analytics