September 28, 2012

Demam drama Adam dan Hawa!!!

**Sumber Mr Google**

Hohohoho...ramai betul kena demam drama "ADAM DAN HAWA"...
Cerita yang diadaptasi dari sebuah novel cinta...

Ramai jugaklah yang mencari balik kan novel "ADAM DAN HAWA" ni...
Apapun...mama dan Rizqullah suka dengar lagu nyanyian Dato' Siti Nurhaliza dan Hafiz...
Lagu apa lagi kalau bukan lagu OST Adam dan Hawa ini...

Muara Kasih...

Bukan oranng besar je yerrr yang terkena demam ni...
Tapi anak kecik ini pun terkena jugak...
Tapi dia x der lah follow drama ni kaannn...
Mama dia je yang terkedek-kedek follow...
Mode ala-ala jiwang camtu walaupun suami kat tepi ketiak je tiap2 hari...
Kengkadang tu senyum sendiri je bila teringat part2 romantis...

**Teringat masa zaman bercinta-cinta dulu dan sekarang...he still the same man that I know...loving me unconditionally dan taking care of me each and every second...Ya Allah,sesungguhnya aku amat mencintai dia...lelaki yang diijab oleh ayahku untuk menjadi suamiku hingga akhir hayatku...he was there every and each second ketika aku sakit dan tenat...he protect me from being hurt by other peoples...even though his words sometimes do hurt me...but sometime he just make me realized that his right...***

Alahhaiiiii...dah masuk part membebel plak kannn mama Rizqullah ni...

Apapun....jom tengok sikit sedutan video hasil rakaman curi ketika Rizqullah sedang asyik menyanyikan lagu...

Muara Kasih...

Layaannnnnnnnnnnnnnzzzzz.....


Apapun....he always make me smile and laugh...
Ada yang dah mula sound bila mama dan ayah nak tambah ahli keluarga...
Rumah pun dah besar banyak ruang kosong yang perlu dipenuhi...
Bak kata mereka...

Insyaallah...soon,doakan yaaa semua yang terbaik...
Apapun,kita bagi settle satu persatu...
Dah semua tenang dan selesai...barulah kita mulakan project menambah ahli keluarga...
Memang kami teringin pun nak menambah ahli keluarga kami...
Tambah anak yang penuh dengan keletah dan ragam yang memacam...
Merekalah yang akan mewarnai hidup kami sehingga ke hari tua kami...

Apapun...pada sesiapa yang nak download cerita Adam dan Hawa ini...
Boleh lah pergi ke link yang ada di bawah ini...
**Khas buat sesiapa yang tak der pakej Mustika HD**

PerekaCerita
Ezany-kun

Cukup dulu entry kali ini...till my next entry...

Salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice weekend!!!

 
Real Time Web Analytics