September 25, 2012

Shhhhhhh.....

Shhhh....

Tak der apa nak cakapkan pun...


|

|

|

|

|

|

|

|

|


Kan best dapat rehat2 camni kat rumah....

Apapun...syukur semuanya dah hampir selesai....
Ayah pun anytime je ni naik ship...

Semoga semuanya didalam lindungan Allah swt dan semuanya selamat...

**Pasni mama ngan Rizqullah jelah tinggal berdua...ayah dah start sailing...tapi sib baik kita ada neighbour yang friendly dan caring...suka with the new environment...memang benar Allah swt dah susun yang terbaik buat diri kita...cuma camne kita nak redha dan terima semuanya camne....apapun,mama bersyukur dan redha dalam setiap apa yang berlaku dalam hidup mama ini...yang buat mama sedar ialah,dugaan ini menjadikan lagi mama Rizqullah menjadi insan yang tabah dan kuat...tak der lagi cengeng2.....cuba tuk kawal perasaan itu tatkala marah...cuba pujuk hati dengan perkara positif tatkala tersentuh...**

Okaylah...Just a simple dimple entry je hari ni...mode malas nak update pas tahu banyak benda yang tak best...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice day!!!!.

 

0 comments:

 
Real Time Web Analytics