October 30, 2012

New Header...

Akhirnya setelah sekian lama...
Mama mengambil keputusan untuk menukar header blog ini...
Entah kenapa this few days melimpah-limpah plak idea nak make over semua benda...
Haiiiihhh...apa kenalah plak ek ngan mama Rizqullah ni??

Tak der apa2 pun yang berlaku sebenarnya...
Cuma idea tertiba datang melimpah ruah sekarang ni...ditambah lagi dengan hati yang tenang dan senang...
Barulah idea mai mencurah-curah...dah x mo pikir dah tentang 'orang2' yang menyemakkan hidup mama Rizqullah...following my BFF advise yang mana memang sangat memahami mama Rizqullah ni...hiksss...so,updating blog as usual baliklah kaaann...

Well sukahati I lah kan nak update apa kat sini...
Korang tak suka baca...GO TO HELL lah kannn...ada aku kesah!!!
**Kan dah garang...**

Back to the main tittle...
Inilah dia hasil tak der kerja dan mengisi masa lapang mama Rizqullah...
Dari header ini

|

|

\/


Ke header yang sebegini pula...


Okay....dah,cukup dulu entry pendek untuk kali ini...

Very the busy kalah the bee dah sekarang ni...(kengkononlah kaann...sempat plak update blog...ceeehhh...pfftttt...)

Till my next ngomelan...have a nice day everybody...

Salam.









3 comments:

zahirian said...

eh..eh..bear pink..ingat td kot rizq nak dpt adik girl..hiii

Mama Rizqullah said...

Kin,

Tak derlah...saja je letak bear...nak nampak lovely je...^__^

PurpLe LoVeR said...

sy suka header ni juga:)

 
Real Time Web Analytics