October 8, 2012

Panorama Petang kami...

Syok pulak mengodak function dalam Samsung SIII....
Punyalah lama baru ada masa nak exploring...**sigh**

Apapun...seronok jugak merakam panorama petang di tempat baru kami ini...
Alhamdulillah...after nearly a month kat sini...
Akhirnya dapat jugaklah exploring sikit tempat ni with kaki...
Kalau x selalu lalu pakai kereta je...

Antara yang sempat mama capture di petang  Ahad yang lepas ini...
After activity makan2 with family terdekat...



Dah kenyang makan...petang hari Rizqullah ajak gi Playground...
Suh mama dan ayah exercise after makan2...

Apapun...thanks pada yang sudi datang ke rumah kami di Ahad yang lepas...
Insyaallah will do other session untuk yang lain pulak...

Okaylah...just a very short entry je malam ni...

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice day!!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics