October 25, 2012

Quran the perfect companion...

Semakin canggih sekarang ni applikasi untuk gajet2 seperti handphone mahupun ipad..it's actually up to us...what to choose for those application to be always with us.

Okay...dah lama mama tak share entry yang mendatangkan ilmu pengetahuan..selalu banyak bercerita perihal Rizqullah mahupun kami sekeluarga...so,this time entry mama nak share satu application yang mama download dari playstore...serius,mama terus jatuh cinta with this application since the application was vey useful.

Nak tahu apakah application tu...silalah lihat printscreen2 yang ada mama tepekkan di sini...

Permula bicara....
Loading Page/Landing Page...


List of Surah in the electronic Quran...
Dari Juz 1 hinggalah ke Juz 30...



Antara surah-surah yang ada dalam Quran ini...

Sangat mudahkan???Sekarang boleh baca Al-Quran di mana-mana...
A thumbs up mama berikan pada insan yang develop applikasi ini...sbb apa mama bagi thumbs up...sbb tiada iklan ketika running applikasi ini...yang mana selalunya kalau applikasi percuma ni kan banyak iklan sana sini bertepek ketika the application was on running...

Terima kasih pada developer applikasi ini...sbb tiada agenda tersembunyi ketika memberikan applikasi ini secara percuma...

Okay,ini antara menarik yang mama nak kongsikan...kalau ada apps yang menarik dan mendatang kebaikkan will be sharing the apps di sini...insyaallah...

Till my next entry,salam sayang buat semua...

~~ Ikhlaslah dalam mencari rezeki kerana bila kita ikhlas rezeki yang diterima secara automatik akan menjadi berkat...yang penting jangan propa selalu@depan bos punyalah rajin...tapi bila boss tak der...MIA je selalu...rezeki tu nak bagi anak bini makan,maka beringatlah yerrr...~~

Published with Blogger-droid v2.0.9

3 comments:

Pearl Kaz said...

Bagus nye.. menarik gak utk dibaca sbb mmg rupa dia sama mcm al-Quran..

p/s: setakat yg sy alami/dr kwn2 cite, time boss takde keje kitorg lg produktif. sbb tak rasa pressure.. hahahaha

Mama Rizqullah said...

Hi Nad,

Kalau orang dah ada attitude problem,camtulah ceritanya...ada boss behave sikit,tak der boss menghilang cam opis ni bapak dia yang punya.

Manusia ni macam2...apapun,kalau betul ikhlas.Takkan nak curi tulang or apa2 walaupun boss x der.

PurpLe LoVeR said...

terima kasih sudi share...
membaca al Quran kat mana2 pon boleh kan...

 
Real Time Web Analytics