November 1, 2012

It's November already yaaahhh!!

Tik...tok..tik...tok...
It's November already...
How times flies and lagi 2 bulan je kita akan memasuki tahun baru 2013...

Excited???
I think most yang dah berumur 29 tu akan merasakan...
Time please stop moving...i'm going 30-tees...
Tapi pada yang berumur belasan tahun plak will feel like...
Oh!!!please time...please pass by quickly,I want freedom at 21 years old...

Mama Rizqullah plak???
Hmmm..nothing much yang difikirkan...
I just,where should I go now to add up my knowledge and experience...
I need to changed the environment kah??
I need to changed job kah??

Well the answer is...it's the time for me to further my studies...
Meeting back my Degree lecturer makes me think to study back...
Tapi still wondering which course should I take...
Apapun,kena think fast cause the chances is there...

Okaylah...pada mereka yang berazam pada awal tahun 2012...
I think this is the good time to take out back your diaries and flip back to your azam 2012 page...
Adakah semua sudah tercapai atau ada azam yang nak dicarry forward???
Well you make your own decision yaah...

Hmmm...apasallah tertiba mama Rizqullah ni melalut tak tentu pasal...
Hiksss...sebenarnya dalam kepala dok pikir...yeayyy!!it's November...
Lagi beberapa bulan je lagi will meeting back my soulmate...
Having life without him daily is definitely different...
Lagi2 bila dah pindah duduk rumah sendiri...lagi lah sangat terasa memerlukan dia...
Lagi2 bila waktu kudrat dan tenaga seorang lelaki diperlukan...
Tapi apakan daya...this is the way of life I had choose...
Semua kena berdikari sendiri yerr...

Bila patah semangat tu,I just kept think about my officemate who her husband pass away last year...leaving her alone with 4 children forever...
That's more  encouraging for me sbb mengharungi hidup tanpa insan bergelar suami dan ayah buat anak2...pasti mencabarkannn??
So tak yah nak sangat ngaku diri sendiri superwoman...
Ada lagi insan yang superduperwoman...

Apapun...this memory will be always in my heart and mind...
Saat kami sekeluarga lengkap bersama...
Another few months lagi to go...

 Sempat jugaklah photoshoot on the night before ayah fly to Bintulu...
Gambar-gambar kenangan setiap kali sebelum ayah sailing...
Manalah tahu kaann..anything can be happened...
Maybe this is the last memory together...

Okaylah...Happy November semua...
Semoga bulan ini memberikan seribu kenangan terindah lagi manis buat diri anda semua...
Have a nice sailing November...

Semoga azam anda semua kebanyakkannya telah termakbul dan terlaksana...

Have a nice day!!

Salam sayang dari kami sekeluarga buat anda semua...

Salam.
 

0 comments:

 
Real Time Web Analytics