November 14, 2012

Karangkraf Karnival@2012...(entry lama yerrr...)

***Awas!!!ini juga entry lama...entry awal tahun yerrr...***

Okay...pada yang pergi dan tahu mengenai Karnival Karangkraf...this was happened early this year....mama sangat tak sempat nak update blog...so,as a result mama kali ni update entry terunggak lagiii...hiksss...

Apapun...semua memory terindah dan teristimewa harus mama abadikan di sini buat tatapanmu anakanda kesayangan ku...

Tahun 2012 ini merupakan tahun ke-3 kami ke Karangkraf...tapi kali ni mama memborong majalah deko2 rumah...dah lah parking jauhkan...padan muka sendiri beli banyak dan lupa daratan ketika itu...

Serius karnival kali ni agak ramai compared to previous year...sampai parking berebut-rebut dan jalan sangat jam sekitar HQ Karangkraf masa tu...
So...definately next year 2013 mesti lagi ramai orang datang ke Karnival Karangkraf ni nanti..jadi harap pihak penganjur fikirkan tentang keselesaan pelawat/pembeli yang datang such as parking and berikanlah kemudahan buat ibu2 yang mengandung...kesian tengok dorang jalan jauh...

Dan macam biasa...entry mama Rizqullah akan ada diserikan dengan gambar-gambar kami sekeluarga...lagi2 gambar2 anak teruna kesayangan saya ini...

We are here!!!
Kan dah cakap PARKING FULL!!!
Tengoklah betapa banyaknya kereta sepanjang jalan...

Rizqullah with Mak Teh dan sebelah tu kereta vintage...
Makin lama...makin mahal okeh!!

Asyik mereka je...
Mama pun nak interprem jugak....


Macam-macam adoooooo.....
Tahun depan tak tahu apa lagi pengisian Karnival Karangkraf...
Harapnya lagi meriahlah hendaknya yerrr...

Dan sebelum pulang...kita singgah jumpa En Snake...
Haiiihh...Mak Lang jelah yang berani yer...
Mama say No,No,No...takat diri tepi beranilah...

Ini antara yang mama peram...ada banyak lagi ni mama nak tepek...sorrylah kalau rasa cam...apahallah nak tepek citer lama ni...

Well...the answer is...Hek Eleh!!sukahatilahkannn...blog aku...
(Muahahaha...jangan marah arrr...)
Dah lama sangat edit pic ni...sayang plak tak tepek kat sini kannn...

Okaylah...just a short one malam ini...

Esok dah kita masuk ke tahun Islam yang baru 1434 Hijrah...semoga tahun ini memberi seribu makna buat umat Islam sedunia...
Semoga keamanan yang kita perolehi ini kekal hingga ke anak cucu cicit kita nanti...

Salam Maal Hijrah buat semua pembaca yang beragama Islam dan selamat bercuti buat yang lain-lain...

Fuuuhhh...esok jadual mama penuh...nak basuh pakaian then ke rumah nenek Rizqullah plak...Nenek and Atuk dah rindu dengan Rizqullah...atuk siap petikkan buah rambutan tuk cucu dia yang tengah batuk teruk ni...haaiiih...memang kena hide and seek lah itu rambutan nanti...

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice and beautiful day semua!!!


0 comments:

 
Real Time Web Analytics