November 13, 2012

Piknik@Bagan Lalang...it's was awesome!!!

Fuuuuuuuuhh....sangat lama mama peram entry ini...kita pun dah nak menginjak masuk ke tahun 2013 dah...pejam celik,pejam celik dah nak masuk ke tahun baru rupanya kita ini...alhamdulillah,masih di berikan kesempatan untuk menghabiskan tahun 2012 ini(insyaallah...)

Dan di awal tahun 2012 iaitu di bulan Januari yang lepas sempatlah mama dan family berpiknik di Bagan Lalang,Sepang...tempat ni sebenar dekat jugak dengan Litar F1 di Sepang...atau nak paling senang ikut je arah ke Gold Coast Resort,Sepang...

Walaupun dah lama sangat entry ni mama simpan...tapi memori indah harus diabadikan...
Jadi untuk tatapan anak teruna mama yang kian membesar dan menjadi peneman mama sepanjang masa sekarang ni...thank you my little hero for always being there for me while ayah is away...mama so proud of you my dear son yang sangat memahami ketiadaan ayah selalu dengan kita...

Apapun....macam biasa...let's picture tells the whole story...

**Sesungguhnya menghabiskan masa dengan keluarga memang terbaik...seriusly missing all this moment..tak per,awal Januari ni kita piknik kat Legoland plak yer adik2ku sekali...wink,wink...**


My lovely familia...yang selalu berada di belakang guwe!!!
Without them...i might be not this strong...

Inilah dia buahhati pengarang jantung saya...
Sumber inspirasi dan segalanya untuk diri ini...
Love you so much my dear son...

Activity mempersiapkan anak teruna...
Tercungap mama tiup pelampung dia...
Lupa plak bawak pam...

Anak manja@Anak teruna saya!!!
**Love you so much my dear son...Rizqullah...**


Berendam time....
First geli pijak pasir...
Lepas tu lupa daratan plak...

The happiness face...
I missed this happiness face...
Okay....nanti kita gi mandi pantai lagi...
Tapi mama kena bawak dayang2 yang ramai...


Rizqullah dah basah kuyup...
Mama relax lagi pakai jeans...

Dah nama pun piknik kaaannnn...
Harus + wajiblah ada masakan dari ibu tersayang...
Home made nasi lemak with sambal sotong yang superb...
Siapa yang penah rasa...korang tahulah kan camne nasi lemak acik anom...

Dah kenyang makan...kita exercise kejap main layang-layang...
First time kami semua main layang-layang...
Selalu tengok orang je...
Baru tahu sakit leher gak rupanya main layang-layang ni....

Dah penat main layang-layang...
Kita main bubble plak yerrr...

Okaylah....ini antara memori yang mama tak sempat nak tepek di sini...

Apapun...insyaallah ada masa nanti kita piknik lagi...maybe kita cari sungai plak ke???
Apapun...happy seeing this little boy having his own fun with semua dayang2 dia...

Rasanya cukup dulu entry kali ini...insyaallah,lepas ni mama akan rajin mengupdate entry2 tertunggak yang sekain lama terperap ini...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

**Insyaallah...ada masa nanti mama sambung cerita@share entry2 tentang pengembaraan kami sekeluarga serata negeri ketika kepulangan ayah...pindah rumah...pindah rumah jugak...apapun,holiday still in the list jugak...**

Have a nice day semua...

2 comments:

shark said...

piknik sekali sekala mmg best..
nak lagi masak macam utk makan :)
terbaikk!!

Sharifah Nadzarah said...

BESTKAN??..PIKNIK2...SY PUN BARU LEPAS BERENDAM LAST WEEK...JOM SINGGAH...
ANAK SY AIDIL PUN SAMA..MULA2 TAKUT PASTU TAKMO NAIK...

 
Real Time Web Analytics