December 4, 2012

Graduation photoshoot...

Ini adalah antara kerja suka suki isi masa lapang mama Rizqullah...
Saja-saja buat photoshoot sikit buat Mak Lang yang nak graduate on this Thursday...
Ini antara yang sempat dilakukanlah yerr...
Nak outdoor photoshoot cam agak payah...
sebabnya Mak Lang pun sibuk dengan kerja dia...

Jadinya...inilah hasil photoshoot yang tak seberapa...

Layaaaannn....


Happy Graduation Mak Lang...
Semoga terus success dan berjaya dalam apa sahaja yang dilakukan...
Kalau ada rezeki sambung belajar ke tahap yang lebih tinggi yerr...
Mencari ilmu itu tiada tanda noktah,ilmu sentiasa ada disekeliling kita.
Hanya kesungguhan yang tinggi sahaja dapat merungkainya...

Dia pun mau jugaaakkk...

Us...
Proud of you my Sis...
Amik course yang kak long sendiri pun rasa x mampu nak bawak...




Antara pembakar semangat Mak Lang jugakkan...
Bila tension ngan assignment...Rizqullah lah jadi mangsa kena kacau...
Korang dua ni kalau x gaduh dan buat bising kat rumah...
Memang tak sah kaaaannn...
 
Antara moment yang mama sempat editlah yerr.... Kengkonon cam white studio lah ni...
Padahal nan hadoooo....
 Apapun...Congratulation again to Mak Lang!!!!

Serius...terasa cam nak sambung je Master ku ini...
Hmmm...semoga dipermudahkan dan dilancarkan niat mama Rizqullah nak sambung belajar balik...(Insyaallah)...

Okaylah...kali ini sesi tepek picas jelah yerr....
Ada masa lagi insyaallah will update on the graduation day Mak Lang nanti...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice day!!!

1 comments:

Lynn Hamzah said...

dah macam photoshoot kat studio...congrats yer...

 
Real Time Web Analytics