July 30, 2012

Kosong...










K.O.S.O.N.G











Itu je nak taip hari ni...
Jangan marah...
Nanti kena jual...
Ekekeke...

Selamat berpuasa!! 

July 26, 2012

Shhh Thursday : Berjimat cermat...


Uikssss...apa kes mama keluar entry ini??
Sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak ini...
Marilah berjimat cermat...
Bila balik bazar Ramadhan tu simpan duit syiling yang diperolehi dalam tabung...
Dalam tak sedar kita sebenarnya menabung dalam diam...
Dan inilah yang mama Rizqullah amalkan hari2...
Simpan duit syiling dalam tabung dan dalam tak sedar rupanya dah simpan sampai RM500..
Duit Nuffnang pun kalah...hehehe...
Apapun...marilah kita menabung demi masa depan... 

 
Rizqullah yang dok usha duit syiling mama...
Apapun...jangan senyum2 je ek...
Marilah kita menabung walaupun ia hanya duit syiling sahaja...
Sikit2 lama2 jadi bukit...

Okay...just short one je hari ni...till my next entry salam sayang untuk semua...

**Kepala mama tengah pening coz banyak benda nak settle...hal rumah,hal kerja dan macam2 lagi...apapun,hati tetap happy coz ada En Suami disisi yang banyak membantu menguruskan semua ketika mama di pejabat...dialah Mr Carpenter,dialah Mr Electrician,dialah Mr Plumber,dialah jugak Mr PestControl...bila dah ada rumah sendiri ni tanggungjawab lain plak...apapun,it was good experience bila nak masuk rumah baru ni...tertiba jadi bijak mana nak cari tiles murah dan berkualiti...tertiba bijak pandai nak deko camne kat bilik and kat dapur and tempat2 lain...tertiba menjadi creative dengan cara tersendiri...apapun,tak sia2 sikap berjimat cermat mama...dapat gaklah merasa beli rumah sendiri bersama en suami...semoga semua urusan kami dipermudahkan...dan dikesempatan ini jugak mama nak ucapkan tahniah pada pasangan Al-Izzaz and Suhaini atas kelahiran cicit Aklan+Halimah yang terbaru...also baby Ramadhan and she is so beautiful...Rizqullah share the Ramadhan with this new cuz...weeeee!!!**





July 23, 2012

Rizqullah becoming 3 years old...

Tetengah malam ni tetiba mama rajin plak tengok gambar2 lama yang ada.
Seronok this lately menyelongkar barang lama...
Ada yang akan dibuang dan ada yang akan disimpan...

Dan dalam waktu yang sama...
Malam ni mama terasa nak mengimbau kembali ketika Rizqullah hanyalah seorang bayi kecil...
Yang hanya seberat 2.5 kg...
Yang belum mengenal erti dunia dan cabaran dunia...
Alhamdulillah...sejak kelahiran Rizqullah tak pernah lagi Rizqullah celebrate Birthday tanpa ayah di sisi...even tahun ini pun insyaallah ayah will be around nanti...

Apapun...jom kita imbau sikit memori sejak 3 tahun lepas...

Beberapa jam selepas keluar dari womb mama..
Berat dia hanyalah 2.5 kg...feels so tiny je masa tu....

Setahun kemudian...
Inilah dia hasil dari susu Ibu secara ekslusif...
Walaupun mama bekerja...mama tersenyum puas melihat Rizqullah only drink milk dari mama...
Penat tapi sangat berbaloi melihat anak sihat dengan susu ibu...
Sometimes mama terasa camne mama boleh buat semua ini..
Namun betullah kata orang..hendak seribu daya,tak mahu seribu dalih...

Ini pula Rizqullah 2 tahun kemudian...
Dah mula pandai mengayuh basikal...
Walaupun kaki tak sampai habis...tapi hati dan semangat besar...
Tak setanding dengan kebesaran badan...

Dan kini...
Di usia 2 tahun lebih menginjak usia ke 3 tahun...
He has coloured my life with thousands of great memories...
He made me a responsible person instead of person who has nothing to achieve in life...
He had made my life 101% changed...
He was reason of everything...
Even though I missed my old times...but letting it go is the best choice ever I made...
Syukur alhamdulillah...
Thank you Allah for the Rezeki you have give to me(Rizqullah)...
He is definately Rizqullah for me and hubby...

Okaylah...cukup dulu entry tuk kali ini...maaflah kalau ada yang menanti entry baru lagi segar dari mama Rizqullah ini...cerita tentang kami sekeluarga...what have we bought,what we have done in our daily life,what had happened and etc...

Apapun,hidup kami ini hanyalah biasa2 sahaja...tiada yang istimewa mahupun mewah berbanding anda semua...nothing yang special lah kiranya...kami pun makan nasi sepinggan dan minum air segelas sahaja...masih makan di gerai2 tepi jalan...

Suka baca kisah hidup mama Rizqullah ini???hohohoho...macam mama cakapkan di atas...our life is just a normal life...yupsss..tak caya leh tanya kawan2 mama yang sememangnya rapat...yang jumpa mama daily,yang selalu lunch dengan mama dan selalu jadi crime partner mama...kalau nak tanya orang yang hanya kenal mama di alam maya dan takat jumpa 2-3 kali...dan yang hanya membaca blog mama...itu tidak cukup mengenali yerrrr...

Apapun...life is short,try to find your own happiness and life... insyaallah you won't compare or judge other people life once you had found your own...itu yang mama belajar dari kehidupan ini...so,senantiasalah isi masa dengan perkara berfaedah...

Till my next entry,salam sayang dan salam ukhwah untuk semua...

Have a nice Ramadhan for all Muslim yang berpuasa dan Have a nice day for non muslim...

**Berkawanlah dengan orang yang berjaya jika anda ini berjaya dalam hidup,berkawanlah dengan orang yang mempunyai perkerti yang baik andai anda ini menjadi insan yang baik.

- Hukum tarikan -**

July 21, 2012

Ramadhan datang kembali...

Alhamdulillah...kita dah memasuki 1 Ramadhan hari ni...
Hari pertama kita berpuasa...

Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf pada semua andai ada penulisan saya yang menguris hati mana2 pihak...pohon maaf jugak kerana entry ini agak terlewat juga...
(Mama Rizqullah is very busy with a lot of things...)
Namun semapt jugaklah mama siapkan ucapan ini untuk anda semua...

**Terima kasih sudi menjengah ke sini walaupun tiada cerita menarik yang mahu saya kongsikan..bukan tak mahu berkongsi pengalaman lagi...tapi rasanya 'pause' dulu kot...**

Alhamdulillah...tahun ini Ramadhan penuh makna...buat tahun ke-5 dapat lagi berpuasa dan beraya bersama insan tercinta iaitu En Suami...syukur alhamdulillah...tapi tahun ini lebih bermakna coz kami berdua sibuk mempersiapkan rumah untuk hari raya...hari2 ada sahaja benda yang nak dibeli dan dilengkapkan di rumah...*excited pindah rumah*

Errkkss...niat hati just nak short entry je...apapun...
ucapan dari kami sekeluarga...


Dan ini pula ucapan dari my lil CEO yang cheeky with gaya posing tak bleh blah dia...
Pantang suh posing...akan diturut je...pastu mesti nak tengok hasil...
Kadang2 tu kita plak dia suh cekak pingganglah and etc...
Apapun...dialah penghibur hati saya yang paling best...maharajalawak pun kalah...


Okay...cukup dulu entry untuk kali ini...I am so sorry for not updating this blog as so frequent as before...

Insyaallah...jika mama rasa cam nak share about our lil castle...mama sharelah...x pun will put it in the new blog instead of here...(ada benda kita leh allow orang baca dan some are not-this is what we say privacy)...

Till my next entry....salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Sekali lagi...Salam Ramadhan buat semua...semoga anda dapat berpuasa penuh dan mendapat kebaikkan di bulan puasa ini...

Have a nice and beautiful day!!

**Memaafkan itu menjadikan hidup kita indah...memaafkan tak bermakna semua akan pulih seperti sediakala...tapi ia mendatangkan kepuasan dan keberkatan dalam hidup...hidup ini singkat,jadi hiduplah dengan penuh ketenangan dan kebahagiaan...I've found my happiness and I feel so blessed...**

July 15, 2012

MUST READ!!! : Ending of Miss Ajumma...

Gigih mama mencari sinopsis episod2 terakhir Miss Ajumma ni...
Dan entry kali ni mama share sikit sinopsis Miss Ajumma yang akan berakhir Khamis minggu depan...

Kita mula dengan episod hari Isnin ini hingga ke Hari Khamis...

Episode 97
Bong Soo reveals to Jung Woo that Sea Mi is his sister.Jung Woo decide to keep the truth from Soon Hee after knowing she is ill and maybe dying.

Episode 98
Sea Mi blames Kyung Sea for exposing his conspiracy and getting her into trouble.Na Sang Jea instigates Sea Mi to take a look at Soon Hee's will.

Episode 99
N/A

Episode 100
Soon Hee expresses her wish to treat Sea Mi as her daughter and let her manages her company.Jung Woo encourage Soon Hee to overcome her illness.

Episode 101
Sea Mi regrets to not listening at Kyung See's advice after seeing Soo Hee collapse from trauma due to her lies.Sea Mi thinks to committing suicide.

Episode 102 :  
Geum Hwa advice Sea Mi to continue her life for Yoo Jin's sake.After leaving Yoo Jin in Kyung See's care,Sea Mi surrenders to police.

Episode 103
Guem Hwa and Bong Soo meet again as a competitor at an advertising event.Sea Mi seeks for Geum Hwa forgiveness after her release from prison.

**********************************************
So,pada semua yang cari ending of Miss Ajumma...jom kita tunggu sama2 samaada Geum Hwa akhirnya berkahwin dengan Jung Woo atau tidak...bagaimana pengakhiran cerita yang sungguh panjang ini???sama2lah kita tunggu...apapun,mama Rizqullah dah share hint sikit yang mama sempat amik dari Astro...heeeeeeeeee....TQ Astro sbb bagi sinopsis pendek,kadang2 bila baca situ je dah tahu what's next going to happened...


Dan ini pulak adalah pesanan dari anak manja saya...

"Enjoy semua with the simple sinopsis by mama saya...
Saya nak tido dulu,esok saya sekolah"

Till my next entry,salam sayang buat semua...

Have a nice day!!!

**Hidup kadang2 di atas,kadang2 dibawah...apapun,kita jangan cepat putus asa dan cepat melatah...kebenaran itu kadang2 menyakitkan,tapi kebenaran itulah yang membina diri menjadi lebih kuat dan tegar...what I learn now,I choose who can be my friend...**



July 14, 2012

Saturday Shopping Spree...

Waduuuuhh...waduhhh...
Entry yang sungguh lama mama peram...kisah sebelum ayah naik kapal...
Trying to update kisah2 ini untuk tatapan Rizqullah bila besar nanti,atleast he gonna know that walaupun ayah tak der dia tak derlah terperap kat rumah selalu...
Ada jugak sesi membeli belah dengan mama dan uci...


Sebulan sekali mesti mama bawak Uci either ke Giant or Tesco...
Sebab kat sini boleh dapat cari barang2 keperluan rumah untuk sebulan...
Biasanya mama memang akan spend about RM400++ kat sini tuk beli barang keperluan rumah seperti bawang,sayur2,MILO,Nescafe,beras,minyak,susu Rizqullah,pampers dan macam2 lagi...
Rasa masa sebelum masuk hypermarket tu rasa cam orang kayaaa je...
Dah sampai kat kaunter pembayaran terus rasa adeeeehhh,mahalnya barang2 sekarang ni...
Apapun,mama still bersyukur coz dapat jugak belikan barang2 dapur untuk Uci Rizqullah  dengan hasil duit gaji mama...jasa dia menjaga mama sepanjang hayat mama Rizqullah ni tak dapat mama balas,hanya ini sahaja yang boleh mama buat untuk dia...biarkan dia berbelanja seperti arwah abah masih ada...kadang2 seronok tengok Uci eager nak beli macam2...siap tanya kat anak dia ni boleh tak dia amik sekian2 barang...dan jawapan rasmi mama pada Uci Rizqullah adalah..."Amiklah maaaa,duit kakak boleh cari.Kasih sayang mama kakak tak leh cari tempat lain.."


Opssss...terlari topic plak...okaylah,berbalik pada tajuk Saturday shopping spree...
Tiap hari Sabtu jelah mama ada masa nak bawak Rizqullah jalan2...
Hari lain Rizqullah akan berada di sekolah...


Dan macam biasalah...antara aksi2 Rizqullah yang selalu duduk dalam troli while mama and uci is busy picking and choosing things to buy...Syukur coz Rizqullah selalu dengar cakap mama while shopping...terima kasih anakku sayang...

Mama dah habis shopping...
Saja capture pic Rizqullah kat dalam Tesco...

Tangan dia dah berjalan...
Habis semua sayur kat tepi tu dicapainya...
Yang paling tak tahan mama nak menjawab semua soklan dia...
"Mama ni apa??"
Kadang2 tu bila tak sempat mama jawab Rizqullah jawab sendiri...

Rizqullah suka teman mama shopping...
Yeaaaayy!!!it's shopping time!!!

Mama,yang tu tak beli ke??

Dah habis ke Tesco,kalau hari Sabtu harus sambung pula ke Pasar Malam FAM...
Kadang2 ada benda yang mahal di hypermarket dan murah di pasar malam...
So,kalau nak berjimat cermat...kenalah rajin jalan2 sana sini dan monitor harga2 barang2 ni...

Dan meanwhile tengah jalan2 tu...Rizqullah telah tertarik dengan satu stall yang menghidangkan pelbagai mainan untuk kanak2...

"Eh,eh...helikopterlah mama..."
Itu adalah ayat rasmi Rizqullah kalau dia nak mama belikan apa2...
Tapi pada hari itu jawapan mama adalah "No" pada dia....

Muka tak puas hati tak dapat beli helikopter...
Apapun Rizqullah strong and good boy...
Alhamdulillah,jarang sangat tantrum kalau mama say "No"...
Dia faham duit tu bukan senang didapati,kita kena selalu berusaha untuk mencari rezeki...

Ini adalah antara aktiviti di hari Sabtu kami tatkala ayah sedang belayar tempoh hari...tak derlah wah sangat,kami pun macam insan biasa yang lain...mengharungi dan menjalani hidup dengan sederhana...


Okaylah...cukup dulu entry tuk kali ini...insyaallah,jika punya masa lagi mama update lagi...


Till my next entry,salam sayang buat semua...


**Psssstt...ramai betul yang cari Ending of Miss Ajumma kat blog mama Rizqullah ni...insyaallah next entry mama letak sinopsis episode2 terakhir di sini yerrr...so,tunggukan update sinopsis episode2  terakhir MISS AJUMMA...mana mama Rizqullah dapat??jeng..jeng..jeng...BIARLAH RAHSIA...apapun,love to see Geum Hwa and Jung Woo together...pening dengan Kung Se yang tak tahu malu tu...**

July 11, 2012

WW : Macam best je...

Dah beberapa kali singgah kedai phone tengok benda ni....


|

|


|


|


|


|


|


|


|


|


|


\/





SAMSUNG S3


Sungguh tertariiiiiik je dengan bentuknya yang nipis...
Processornya yang laju berdezup...
Screennya yang sangat sensitip dengan haba jari...
Tertekan sikit je dah bukak apa2 apps yang berhampiran jari...


Tapi paling suka dengan picturenya yang sharp...
Belum lagi bercerita tentang apps yang boleh didownload membuatkan Ipad pun ditinggalkan..
Tapikaaaannn..interms of puas nak main game or tengok youtube or video...
Paling best tetap Ipad...puas and saujana mata memandang...
Tak derlah cepat rosak mata...


Apapun...kita tinggalkan ini hanyalah sebuah nukilan Wordless Wednesday...


Macam best kan kalau ada sebiji di tangan phone tu...


**Terus menyimpan impian dan duit untuk beli sendiri...**



July 8, 2012

In HOLIDAY MOOD....

Alhamdulillah...semuanya berjalan seperti yang dirancangkan...
Syukur ke atas hadrat Ilahi...
Barang2 rumah kebanyakkan dah settle dan hanya tinggal nak reno sikit dapur dan jugak install kitchen kabinet....
Syukur alhamdulillah...
Everything happened as per what I wanted to...
Thank you Allah swt for all the HELP given...
Selain sibuk dengan urusan pejabat dan urusan rumah...
Sempat jugak mama plan holiday untuk kami family...

Untuk wanita bekerjaya cam mama...time planning is so important...
Family do come 1st and other are in later place...
Sukahati oranglah nak cakap apa pasal mama Rizqullah ni...
Yang penting aku tak kacau hidup korang kaaaaaann...
Nak cakap mama Rizqullah ni sombong ke...pilih bulu ke...
Sukahatilah....for me,as long as korang tak kacau periuk nasi aku selagi itu aku tak kisah...
Setakat nak mengata mengutuk kat belakang pun sukahati koranglah kaaaann...
Kubur memasing...nanti menjawab sendirilah dalam pusara nan grata tu...
(Biasalah...mulut orang,tak leh nak selotape semuanya...opsssss,terpedas plak cili sambal belacan Cik Tom-pinjam resepi Azwan Ali...)

Apapun,this is actually early planned holiday which the room are bought during the Matta Fair last time(cant't remember when...)...I bought this package right after receiving my half year bonus last March...so,sebagai reward untuk mereka yang selalu berada di belakang saya...orang yang sentiasa menjadi sumber inspirasi saya untuk bekerja dengan lebih baik adalah mereka...tanpa mereka mungkin saya tidak bersemangat seperti ini...walaupun kengkadang tu rasa cam nak je tukar kerja lain...tapi sebabkan En Suami selalu jadi pom-pom boy saya...tak jadi meneruskan niat...tapikan,tapikan...kalau ada rezeki double and triple maybe jugaklah koooot akhirnya menyampaikan surat resign pada Puan Boss...semoga mereka dapat terus bertahan disitu nanti(uiksssss...)...


Rizqullah yang tak sabar nak terjun dalam kolam lepas masuk dalam bilik...
Masuk2 bilik,kolam yang diterjahnya dulu...
"Mama,ada kolamlah."
Hadddooiiii...anakku sayang,yes...The holiday is for you my dear son...
The kolam is for you to have fun!!!
Thank you sbb menjadi anak yang menyenangkan untuk mama..
Sentiasa memahami bila mama perlu bekerja malam dan tak tentu masa...
Tanda terima kasih dan jugak balasan masa mama untuk Rizqullah...

Sempat jugak petang tu kami pergi main layang-layang di PD Waterfront...
Owh..ada McDonald and few new shops in this area...
**Hmmm...tak lah besar mama pun McDonald kat PD ni...anyway,bolehlah kot as melepas batuk ditangga...dari nak kena turun daerah lain for McD kaaaann...anyway,fries McD PD tak sedap...better korang check balik resipi atau cara masa fries tu...**

Just a preview sikit jelah yerr....ni pun curi masa sikit taip entry di sini...since dah lama blog ini tidak berupdate....lama telah ditinggalkan since ayah balik...maklumlah tuan blog ini sangat sibuk dengan bermacam perkara...kengkadang tu,masa tuk diri sendiri pun terkucil gak...semuanya nak kena handle...

Apapun,having such beautiful vacation with my love ones...Thank you Allah swt for all REZEKI for our family...semoga urusan kami sekeluarga terus dipermudahkan dan kami berada dalam lindungan-mu Ya Allah...

Till my next entry,salam sayang buat semua....
(Mama nak join Rizqullah berendam japssss....)

Have a nice weekend!!!


July 3, 2012

Meraikan mereka....

Bertemu dan jatuh cinta...
Jodoh...
Semua ini ketentuan Ilahi...
Apa yang penting kita berusaha mendapatkan jodoh yang baik buat diri kita...
Sentiasa berdoa dan bertawakal pada-Nya untuk mendapatkan jodoh yang baik untuk kita...

Apapun....
Kami sekeluarga ingin mengucapkan setinggi-tinggi

TAHNIAH!!!

Buat pengantin-pengantin yang kami hadiri majlis mereka...

"Semoga anda semua berbahagia dan banyak anak..."

Ada 2 jemputan yang mama dan ayah terima for this weekend...
Alhamdulillah...dapat memenuhi jemputan tersebut...

Luckily this week all plan ditunda ke hujung minggu ini...
Jadinya semua jemputan di hujung minggu ini terpaksa kami sekeluarga tolak kerana kami akan bercuti-cuti Malaysiaaaaaa...
Weeeeeee!!!!...holiday mood is ON!!!

Apapun...mama nak share sikit majlis kenduri kahwin yang sempat kami sekeluarga hadiri hujung minggu ini...

Teacher SITI!!
Pasangan Siti Alifah dan Zahir...
Rizqullah attending Teacher Siti punyer wedding...
Paling best is,Rizqullah kenal teacher dia walaupun is was nearly 3 weeks jugak teacher resign from Nursery@Playskool Rizqullah...
Ini merupakan teacher yang banyak membantu mama membentuk Rizqullah jadi insan yang cemerlang...

Rizqullah bagi present pada teacher...
Dan salam tangan teacher buat kali terakhir...
Semoga teacher Siti bahagia hingga ke akhir hayat bersama jejaka pilihan hati...
Terima kasih teacher sebab banyak membantu mama dalam mendidik Rizqullah di Playskool...
Alhamdulillah,banyak perubahan yang dapat dilihat sepanjang 6 bulan Rizqullah dibawah asuhan teacher Siti...alangkah baiknya jika teacher masih di Salsabila...

Dan seterusnya kami sekeluarga bergerak pula ke Kampung Melayu Subang...
Menghadiri Majlis resepsi Tuan Photographer kami...
Siapa lagi kalau bukan En Azrul Syam bersama pasangan dia Hajar...
Congrats to both of you...

Akhirnya dapat jugak kami lihat anda menjadi Raja Sehari ya Yol!!!
Alhamdulillah...happy seeing you with your lovely and sweet wife...
**Psssttt...sila kosongkan jadual anda untuk amik picas kami bersama Aaron Aziz...eh!!!silap,picas kami sekeluarga jeee...karang ada plak yang sentap...hehehehe...**

Kami diapit pengantin...
Dalam panas meremang pun jadi bergambar...
Hari ini dalam sejarah okaaaaayyyy...
Kenal dari wedding anak sedara mama...membawa kepada hubungan client@kawan...
Dan kini kita lumba siapa tambah anak dulu dan ramai...heeeeeee.....

Ini antara yang berlaku di hujung minggu kami...alhamdulillah,dapat jugak memenuhi jemputan yang ada...syukur...pada yang ada invite kami untuk hujung minggu ini...maaf sangat2 dari kami sekeluarga pohon kerana...hujung minggu ini merupakan hari keluarga kami...mama and ayah need a rest and relaxing while Rizqullah is enjoying his day at our vacation place...

Alhamdulillah...persiapan memasuki rumah baru setakat ini berjalan seperti yang dirancangkan...sofa,dining table,bedroom...alhamdulillah dah settle...sekarang ni tengah sibuk mencari kontraktor untuk renovate sikit rumah dan pasang kabinet dapur...

Nak tengok pic rumah kami???
Haiiihh...sorry,not this time...nanti dah settle semua dan dah habis acara house warming kami nanti barulah mama reveal...jadi nak tahu camne istana kecil kami...kenalah datang ke rumah kami nanti...

Okay...cukup dulu entry kali ni,sehingga entry yang seterusnya...Salam sayang dari kami sekeluarga buat teman2 semua...

Have a nice and beautiful day!!!



July 1, 2012

Kami bertiga kini...

Alhamdulillah..i's been a week plus sudah ayah is with us...
Macam biasalah..mama masih dirundung mood yang terawang-awang...
Still having my own sweet time with my 2 hero's...

Everyday ada sahaja plan kami sekeluarga...
Ke sana ke mari bersama...
Apapun,mama masih bekerja cam biasa...
Sometimes kena standby...tapi itu bukan lah perkara yang membuat mama tak leh spend masa bersama keluarga tercinta ini...
Alhamdulillah...ayah is always be the great pom-pom boy tuk mama...
Giving his all 150% support pada kerjaya mama...
Syukur dikurniakan seorang yang sangat memahami kerjaya mama dalam dunia IT dan perbankkan ini...

Memang kerjaya IT ini menuntut masa lebih pada kerjaya dan bukannya pada orang lain...
Pada yang tidak faham mungkin akan rasa mama Rizqullah ni sombong dan pilih bulu dalam berkawan...sukahati andalah nak cakap apa...yang penting saya tak usik kehidupan anda mahupun menggangu kerukunan rumahtangga anda...so,mind your own business...

Dan yesterday seharian jugak kami keluar berjalan-jalan...
Having our time together..kira Qada balik those weekday moment...

Having Picnic together...
Sarapan tepi sungai kat Taman Tasik TTDI...
Tapi sayang....sungai kecik tu was closed due to pencemaran...
Kempunan dak kecik sorang ni nak main air sungai...
Sabar ya sayang...another 2 weeks kita mandi sungai with uncle Barney and frens....

Wah sayang mama...
(Rizqullah sayang mama...)
Antara fav pic mama taken by ayah semalam...

Okay...short one je kali ni...maklumlah,mood berblog pun dah merudum this lately...


Pada yang nak tahu sangat perkembangan terbaru mama Rizqullah...well,some stories we can share some we should keep to ourselves....apapun,alhamdulillah...i'm happy with what I have now...Thank you Allah swt for making my life filled with happiness and love always...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice day!!!

 
Real Time Web Analytics