January 16, 2013

A fresh start 2013...

A fresh start for 2013...
Alhamdulillah...sudah 15 hari kita berada di tahun 2013 ini...

To ayah@My dear Hubby yang sangat jauh di mata ini...


Hahaha...love to see your gila-gila act...
Seriously missing you so much my hubby...

HAPPY BELATED BIRTHDAY MY LOVE!!!!

Wishes yang entah kali ke berapa dah ni...
Through AMOS,FB and now blog...

Semoga dipanjang umur,dimurahkan rezeki,dipanjangkan jodoh kita hingga ke Jannah dan ditambahkan lagi Mas & Redz jr...
Love you till my last breath...

A fresh start 2013...
Alhamdulillah...setakat ini semuanya berjalan lancar...
Have my family vacation even though Mr Hubby is away...
It's doesn't stop me to do anything I wanted to...
Of courselah mama Rizqullah minta izin nak jalan2 kaaannn...
Mana leh keluar camtu je...

I still having my fun and enjoy my life to the fullest walaupun my other half is thousand miles away from me...
Syukur coz hari2 dapat jugak e-mail dari dia...
Pengubat rindu jugaklah dengan macam2 update dari dia...
Tapi sedih dan risau bila ayah cerita tentang taufan and ribut segala di tengah lautan sana...
Selalu mama doakan yang terbaik...dipermudahkan urusan kerja suamiku di tengah lautan sana...
 Isteri mana tak risaukannn...

Okaylah...just a simple entry untuk kali ini...

Semoga semua menjalani 2013 yang indah dan tenteram...

Some positive vibe to share...

**No matter how badly people treat you,never ever drop to their level,just know you're better and walk away...**

 
 

0 comments:

 
Real Time Web Analytics