January 7, 2013

Citta Mall@Ara Damansara

Yezzaaa...entry terperam tahun lepas tuuu...
Serius malas@tak der masa nak update or tepek this thing in the blog...
Anyhow,since this picture dah edited...
Tepek jelah kat sini...

This visit is actually last year January@2012...
Sekarang ni dah masuk 2013...
Aaaahh...tak kisahlahkan...
Mama tertiba rajin nak tepek picas lama...

Cam biasa...this activity Rizqullah jalan2 dengan dayang2 dia....
Cuma this lately je mama Rizqullah berat vontot sikit nak keluar rumah...
Entah kenapa berat je kaki nak melangkah keluar sekarang ni...

Okaylah...less babling...
Sbb mama nak entry ini hanya entry tepek gambar lama...

Layaaaannn antara picas yang sempat dan didalam mood kerajinan...

As usual...all the dayang2 yang sentiasa ada di sisi Rizqullah...

Antara kedai2 yang ada...
Ada wondermilk,the famous cupcakes maker and seller...

Owh!!!kami suka makan di Chawan...
Environment yg sangat cozy di situ..
Lepak lelama pun best...
Hmm...ayah balik nanti leh pegi lagi...
Chawan is situated dekat je dengan McD..

Us..

Ada budak trying to pow mama toys McD...

Some picas at Citta Mall which is a tear ago...
Sekarang ni dah lebih banyak kedailah....
Anyway,sesiapa yang tak der tempat nak buat apa2 event suh as Birthday Party...
You may rent "The Space" untuk any event...

Some nice deko at the toilet and baby room...
And also fun fact why it was called as Citta...

Okay...pada yang jalan2 di open space shopping mall...Citta Mall is one of is...
Seriously there is NO air cond concept kat sini...
Tapi apapun...kami selalu datang belah malam je kat Citta Mall n...
Tak tahulah how hot it is when siang hari...

Apapun...as at now,x banyak sangat lagilah kedai dibuka kat sini...
Tapi kalau nak rasa makanan yang best and sedap...
Do drop by here...ada few choice's yang boleh di pilih di sini...

Okay...just a short one je hari ni...
Namapun entry tetunggak sangat...
Jadi banyak benda yang sebenarnya nak dikongsikan di sini sudah tidak berapa relevan...

Till my next entry...jauhkan diri dari kontroversi dan tambahkan produksi...

Have a nice day!!!

**Counting days...moga2 termakbullah niat dan perancangan yang ada ini...ameen..**



1 comments:

♥ ATIQAH ♥ said...

Hi nak tanya kat citta Mall ni ada tempat bowling ke?

 
Real Time Web Analytics