January 10, 2013

Sayang...kernaku sayang kamu...

***Sayang...(Shae)**

Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

*********************************************************

Mama tengah domam dengar lagu ni...
Sampai ayah pun terpaksa dengar lagu ini...
Hahahaha...

Apapun...this song are for my sailorman who was so far away from us...
Nak tahu lagu dia camne..
Silalah dengar dia corong2 radio...
Dan bolehlah tengok video yang ada ni...


Dan ini adalah insan2 yang amat mama sayang...


Okaylah...just short entry je tuk hari ni...
Pada semua yang sudi menyinggah walaupun mama tak update...
Terima kasih sangat2...

Not forgotten Thank you for Nuffnang...
Tak putus2 bagi buffered earning walaupun mama malas update blog...
Walaupun tak lah kepuk2..tapi cukuplah...
Rezeki gak tu...

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice weekend...

**weeee...weekend ni mama nak bawak Rizqullah jalan2...hope he'll enjoy the day nanti...to aunty dina & adam...Happy holiday dear..have a safe trip!!!We'll see you back nanti...seme mood holiday,maklumlah...cuti sekolah dah habis,so..it's our time to have the holiday pulak...**

2 comments:

Shilla Latif said...

bestlah picture lideshow tu...penah terfikir nak buat dlm entry macam tu tapi asik tak buat je...nanti nak try juga hihihi

Mama Rizqullah said...

Shilla,

Itu bukan slide show,itu save pic as .gif je...kena timpapkan gambar yg kita nak then save as .gif.'

Trylah buat nanti..^__^

 
Real Time Web Analytics