February 22, 2013

Friday Words...

Actually this quote mama baca kat calendar boss mama...
Masa tengah discuss dengan dia on the approach I need to take sesambil menanti dia jawab call...cam biasa...tangan mama memang tak reti nak duduk diam...
Habis kadang2 barang atas meja orang mama belek...

Antara quote yang mama baca kat calendar boss mama...
Yang mama rasa sangat ada betulnya...


Very true sbb kalau boss2 biasanya time lunch pun dorang ni borak sal business pasal Idea and seantero dengannya...
Itu sebab bila ada makan2 dengan bosses time lunch...banyak medium/average people ini mengelak...hehehe...apapun,people yang optimist dia akan amik ini as a good oppurtunity...
Medium people cam mama ni...time lunch adalah masa untuk chill...berborak tentang perkara2 yang berlaku keliling kami...
Perkara yang keluar in the news...
Small people plak cam akak2 cleaner or maid2 selalu dengar dorang ni borak sal hal2 perihal orang ini dan orang itu...kira ala2 mengumpat mengutuklah kaaannn...
Kalau maid sah2 ngumpat majikan dia...cerita pasal perihal anak majikan dan juga cara hidup majikan...

Entahlah...this is from my point of view..
Tak tahu bagaimana anda pula...
Apapun...this is life...

Okaylah..just a simple entry...till my next entry...

Happy weekends!!!

***Sedih dengan news yang diterima semalam...ayah confirmed stuck at ship...apapun,hidup perlu diteruskan...duhai mama Rizqullah...silalah cepat sihat...almost one month demam,batuk and selsema...suara jangan cakaplah...dah seminggu lebih serak nih...keep strong and healthy wahai mama Rizqullah..insyaallah..Sunday kalau larat kita join nenek line dancing tak Tasik...weeee!!!..exercise untuk kesihatan...**




 
Real Time Web Analytics