February 2, 2013

Story reader tool...

I love to go to book store...selalu ada je benda menarik yg mama akan beli untuk my little boy...mama prefer to buy books instead of toys...ayah pun sokong je usaha mama memperbanyakkan buku in the house...

Walaupun kadang2 tu rizqullah just flipping the pages..tapi mama cuba tanamkan minat membaca buat rizqullah..its hard actually nak suruh anak lelaki membaca compared to anak perempuan...

Buku cerita ni mama jumpa kat bookxcess@Amcorp Mall..it actually helping mama jugaklah bacakan buku untuk Rizqullah...hehehhee...

Okaylah...just a short entry nak share something interesting....hmmm,this lately mama mmg malas nak update blog walaupun sgt banyak benda menarik yg nak dituliskan...
Apapun...life is interesting...macam2 hal berlaku this lately yg buat mama rasa sgt bersyukur with what i have in my life...hidup sederhana itu lebih baik...

As usual...dah tentu ada picas dalam entry mama...

Some of the instant picas yang sempat mama upload...

Rizqullah is exploring the tool/gadget...

Choose which book you want and let it read for you!!!!

Some of the book that the tools can read...

Till my next entry...

Have a nice weekend!!!

Published with Blogger-droid v2.0.10

0 comments:

 
Real Time Web Analytics