March 8, 2013

SENGIH JEzzz tak perlu kata apa...(^___^)

"Life is short...
Cherish it and change it to be better world...
Only you owned self can change it...
NOT other people."

Hmmmm...apa kehal nyer arr ngan mama Rizqullah ni this lately...
Entry pun banyak babbling je...

Hehehehe...nothing lah...cuma tiada semangat dan masa untuk menaip mahupun mengedit gambar...
Apapun...tak perlu cakap apa-apa...

Senyum je tengok picas anak teruna saya yang excited dapat LEGO set dia yang entah keberapa ni dah...
**Mak ekau mampu beli boleh main pow2 ni banyak kali...kalau mak ekau ni tak mampu...ekau telan air liuq jelah anakku sayang...**


Muka happy bukan kepalang sbb akhirnya mama belikan jugak toys setelah berbulan2 berada dalam "zon larangan" membeli toys...
Posing tak leh blah!!!...apapun syukur,Rizqullah dah menghargai setiap barang yg dibelikan...
This time memang dia jaga betul2 toys dia...
Lepas main simpan balik in the box and he has his own place to keep his LEGO...

Mama dia suka sorok LEGO set dia...hari ni beli...minggu depan dah hilang...
Hehehehe...banyak toys Rizqullah dalam almari yang mama sorokkan...
Dah besar sikit dan dah mengenal erti menghargai pemberian orang nanti baru mama bagi yer pada Rizqullah balik...
Tak pun..mama leh e-bay kan je nanti...hahahaha...

Apapun...ayah!!Cepatlah balik...kita pegi lagi sekali ke LEGOland...**wink,wink**
Rindu dah lama menapak dalam hati ni...
Tapi itulah,lain yang kita rancang...lain yang Allah swt susunkan...
Dan sesungguhnya...perancangan dia adalah yang MAHA terbaik...
Setiap apa yang disusun oleh Allah swt itu ada hikmahnya...
Alhamdulillah...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice day!!







**Syukur this 2013 was a good start for me..looking ahead and keep smiling Mama Rizqullah...let Allah swt do his parts...**

1 comments:

ana farha said...

Salam.
dok kelana jaya? akak pun orang kj.. :)

 
Real Time Web Analytics