April 22, 2013

Galau - Mama demam dengan lagu ni!!!!

Galau - Dato' Siti Nurhaliza

Semerbak wangi di taman hati
Setulus cintaku pejamkan matamu
Sisakan waktu barang sejenak
Pastikan dirimu ada di detak jantungku

Rebahlah di pusara hati
Agar terlelap tidurmu
Tegarlah menyelami hidup
Dan buang semua kebimbangan

Kala dahagaku
Sejukkan jiwa ini
Cinta tulus darimu

Saat galauku
Kau yang sanggup menenangkan
Sampai badai berlalu

Semerbak wangi di taman hati
Setulus cintaku pejamkan matamu
Sisakan waktu barang sejenak
Pastikan dirimu ada di detak jantungku

Rebahlah di pusara hati
Agar terlelap tidurmu
Tegarlah menyelami hidup
Dan buang semua kebimbangan

Kala dahagaku
Sejukkan jiwa ini
Cinta tulus darimu

Saat galauku
Kau yang sanggup menenangkan
Sampai badai berlalu

Kala dahagaku
Sejukkan jiwa ini
Cinta tulus darimu

Saat galauku
Kau yang sanggup menenangkan
Sampai badai berlalu

Semerbak wangi di taman hati
Setulus cintaku pejamkan matamu

****************************************

Adoiiii...mama tengah demam dengan lagu ni pulak...
Mama suka part yang ni...

"Kala dahagaku
Sejukkan jiwa ini
Cinta tulus darimu

Saat galauku
Kau yang sanggup menenangkan
Sampai badai berlalu"

Khas untuk en suami yang selalu berada bersama saya saat galauku...dikau sanggup menenangkanku sampai badai berlalu...

Nak tahu camne lagu dia...ni video yang mama linkkan dari youtube...


Buat En Suami yang sangat-sangat dah lama berjauhan dari kami...
Terima kasih sayang sebab sanggup travel dari Pasir Gudang last week untuk jaga I dan Rizqullah...so sweet je rasa masa tu...ouucchhh!!!
I'm so touch with all your bebelan dear...
(It was a record of En Redzuan bebelan for one and  half hour just because of...(biarlah rahsia..))
Now I know...I was in your heart each and every single seconds...
By not having me in your life definitely disaster for you...

Alhamdulillah...i'm recovering and definitely in 'pantang' mode...
Sangat bersyukur to have you and Rizqullah in my life...
He such a good boy and helpful bila I was paralyzed last week...
He was my second hand to do a lot of things and the most important thing is...
Dia sanggup berlapar sbb mama dia tak larat nak bergerak even nak buat susu untuk dia...
Luckily everything was put lower...so,Rizqullah leh grab sendiri makanan yang dia nak makan while waiting others to 'save' us...

Rizqullah anak kesayangan mama...
Terima kasih sayang sebab sangat-sangat tidak menyusahkan mama...
You have been a good son by taking care of me masa mama sakit last week...
Making sure mama makan by sharing your food with mama masa tu...
Ya Allah..lindungilah anakku ini sampai akhir hayat dia...
Jadikan dia seorang anak yang soleh dan yang memudahkan...
Jadikan apa sahaja yang dia lakukan berjaya dan berhasil...


I'm recovering as at today...Alhamdulillah...
To ayah yang di Pasir Gudang sana...dun worry...
We are A-OK over here...

Okay...cukup dulu entry kali ini...just a little note for my little rascal who always beside me day and night...

Mama sayang sangat dengan kamu Rizqullah...
Semoga kamu jadi abang dan anak yang baik lagi soleh...

Have a nice day semua...

Salam sayang dari kami sekeluarga...



0 comments:

 
Real Time Web Analytics