April 10, 2013

Terubat rindu ini...^_____^

Alhamdulillah...dipanjang umur dan dimurahkan rezeki untuk bertemu suami tercinta setelah 5 bulan lebih tak bertentang mata...

Terubat jugak rindu yang bersarang di hati yang sekian lama ini disimpan...
Syukur ada teman2 baik yang sudi temankan mama dan Rizqullah sampai ke Pasir Gudang...
Thanks to Dina and Adam sbb sudi teman kami dari KJ sampai ke PG...
Amik mama yat and Qies kat Tol Ayer Hitam...
Then terus kami mengembara ke Negeri Johor...

Nothing much I want to say...just a syukur to have such a great weekend and getaway with my lovely frens and husband together...
Celebrating our achievement in carrier with the people which is close to us...

Us @Senibong seafood

Thanks mama yat for this picture...
Sendiri dah lupa nak amik picas banyak2...dah lah bukan selalu dapat jumpa camni...
Anyway,thank you my dear hubby for taking care of me...
I was too exhausted...sib baik ada En Suami tolong urutkan belakang sbb lama sangat driving...
Apapun terima kasih jugak sbb gosokkan tudung while isteri you ni lelapkan mata kejap...
Manja2 time...dah lah dia pun penat...tapi bila dia tgk isteri dia pucat lesi...
He always know how to take care of me...

Insyaallah...ada rezeki kita bertemu lagi yer suami ku sayang...
Selamat bertugas di dock sana...lega sbb hari2 dapat dengar suara dia...
Leh LIVE telecast bercerita segalanya kat En Suami...^__^

Till my next entry...salam sayang buat semua...

In Shaa Allah next entry mama cerita the awesome holiday we had...

Have a nice day!!!


0 comments:

 
Real Time Web Analytics