April 5, 2013

US...only US...#Us#Happy

1...2...3....4...5....6........infinity
Keep counting and counting entah sampai bila pun tak tahu...
Wallahualam...
Apapun..we still smiling and still waiting for our HERO to come back home with us...
Insyaallah...penantian kian berakhir...
Keep positive ya mama Rizqullah...

There is a lot of things to share with my soulmate...
Sangat teruja nak celebrate with him sebenarnya...
Syukur Alhamdulillah...this 2013 has given a good start for me...
Infact for us...syukur sebab senantiasa dikelilingi mereka2 yang selalu memberikan semangat pada kami sekeluarga...
(You know who you are my dear families and close friends..)

Apapun...this little boy also had made mama feel proud too...alhamdulillah...
Dia dah banyak improvement dari macam2 segi...
Especially education where at his age..he already know so much things...
Malam2 nak tido..ada je lagu nasyid yang dia nyanyikan dodoikan mama...
Dari nama2 rasul...lagu anak soleh dan macam2 lagi...
Thank you Allah for this Rezeki...(Rizqullah)




To ayah yang jauh di mata namun sentiasa dekat sangat dihati kami...
Don't worry so much..we are okay over here...
We are so excited to meet you soon(In Shaa Allah)...
 
Apapun...kita celebrate dulu with close friend who will be with me this weekends...sungguh teruja nak jumpa korang semua and sekali jumpa buahhati tersayang...2 in 1 plan..hehehehe....thanks korang sudi temankan mama Rizqullah kali ni...sayang korang semua...kita celebrate macam2 benda yerr...

Apapun...doakan perjalanan kami selamat ya...
Mana mama nak pegi hujung minggu ni...heheheh...adalah,yang pasti celebrating our success of 2013 part 1...

Selamat berhujung minggu dan beristirehat buat semua...

Have a nice day!!!


1 comments:

cik chinta said...

da nk blik ke? sonoknye. kt lambat lg.

 
Real Time Web Analytics