October 6, 2013

Tak terupdate kah???

It's been a long time not writing anything in this blog...
This blog suppose to be a place for mama sharing my journey with Rizqullah while ayah was away and with us...an entry where I kept all our SPECIAL MEMORIES together...

Well...this lately masa amat mencemburui mama...
Selain kesihatan yang up and down dan jugak tunggakan task kerja yang banyak...
Semua ini menghalang mama tuk menaip panjang lebar mahupun mengedit picas2 kami sekeluarga..
Bukan x berholiday ke mana pun...ada je berholiday...
Tapi itulah...mood nak snap2 pic pun dah kelautan...
**Maybe ayah kena belikan mama gadget baru kot baru semangat sikit nak menembak balik...anyway,ayah...the SONY ALPHA full frame tu cam menarik bangatsssss je...mama rather to stop buying the collection of handbag now...lagipun anniversary kita pun x lama lagi kann...i don't want any Habib Jewel or what so ever LV ke hape...itu mama leh beli sendiri kot...nak DSLR SONY yang baru tu je(errrr..itu pun leh beli sendiri...tapi saya nak suruh u belikan jugak..)...yang kita test hari tu..muahahaha...hadiah for dot..dot..dot ke???**

Haaa...itu dia..sudah lama tidak melalut dalam blog...sekali sekalalah kann...**hoping my hubby is reading this entry...atleast dia taulahkan bini dia nak apa...bukan nak handbag or jewelleries...tapi nak gadget tuk menembak dengan lebih jauh...ahahahaha...**

Okaylah...saja je buat entry tuk bagitau hubby my wishlist for our 5th anniversary yang tak lama lagi...lompat kerianganlah kalau dapat..anyway,benda tu pun kami leh share since our interest are same...suka amik gambar and and test latest gadget...anyway,this is not satu keperluan pun...kalau dapat Alhamdulillah...hiksss...

Okaylah...cukup dulu entry yang entah apa2 tuk petang Ahad nan permai ini...
For those yang tertanya kenapa mama Rizqullah very seldom updating blog sekarang ni...
Well,I was super duper busy plus kami sekarang pun dah pindah ke rumah baru...jadi banyaklah kerja rumah yang mama nak uruskan...

Apapun...my passion to take picture are still there...
Insyaallah...will share some new and latest story soon...
Banyak entry2 tertunggak yang mama nak coretkan buat Rizqullah di sini...

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice week to all of you...

**Nothing much I can say currently...syukur ALHAMDULILLAH for all the rezeki given upon us..mudah2an kami tidak menjadi insan yang ALPA mahupun LUPA DIRI..Semoga rezeki ini dapat kami kongsikan bersama orang tua kami Ya Allah...syukur sangat sbb diberikan keluarga yang sangat penyayang dan baik..Thank you MAMA,IBU & BAPAK for alll your doa...insyaallah kami akan terus berbakti untuk kalian semua selagi kalian masih bersama kami...**




0 comments:

 
Real Time Web Analytics