November 28, 2013

The Inheritors or The Heirs...(link to latest video)

Okay...tak tahu camne mama leh sangkut tengok cerita ni plak kat One HD...
It just happened je yang tgh tukar2 channel suddenly rasa...
"Eh...cam best je cerita ni..."

Well...cerita ni baru jugaklah kat One HD...tapi mama dah khatam sampai episod 14...
Sama dengan episod kat Korea...
Cerita ni baru je keudara on last October and now showing kat One channel kat Astro lah kaaannn...apa lagi...

Cerita ini berkenaan budak2 kolej@sekolah menengah yang kebanyakkannya anak orang2 kaya raya...
Taukeh2,politician and etc...
**Hmmm...teringat zaman sekolah dulu...Sri Amanians...siapa tahu sekolah apa tu..you'll know why this story reminds me to that school...**
Biasalah...there will be loves,hates,enemies,revenged and everything related to humans relationship...


This where mama selalu tengok kalau online...
Nak tengok kat TV memang tak dapatlah kann...balik keje pun dah dekat kul 9 malam...
By the time dah penat plus nak makan solat segala...
So..kita catch-up this story kat sini sajalah...



Apapun...I did enjoy watching this high school love story...
Sesambil menonton teringat kat orang yang jauh di mata saya sekarang ni...
Terasa berat hati...syahdu je bila ingat balik segala apa yang dia buat untuk membuktikan kasih dia pada saya...
Alhamdulillah...it's going to be our 5th wedding anniversary soon...
Tak lama lagi je ni...apapun...baru 5 tahun je kami jadi suami isteri...masih jauh lagi perjalanan kami...banyak lagi dugaan2 lain yang bakal kami hadapi...semoga kami berdua kekal bersama menghadapi segala dugaan yang mendatang nanti...(Insyaallah)

Okay...pada yang nak tengok cerita ini..bolehlah klik kat link yang mama letak kat atas tu...bolehlah mula dari episod satu kalau rajin...hiksss...
Tapi part romantiknya adalah di tengah2...cinta tengah berputik orang kata...
Feeling2 being lovelah masa tu eksss...

Okay...just a random entry kali ini...
Malas sangat dah nak update blog dah ni...walaupun banyak je cerita yang nak dikongsikan...apapun,have a simples life and be humble...

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice and beautiful day!!!

**Keep counting down the days...alhamdulillah,syukur ke hadrat Ilahi atas segala kurniaan-Nya...semoga kami dapat membalas jasa kedua orang tua kami dalam membesarkan kami...congrats hubby and congrats to myself too...2013 definitely a good year for us...walaupun kita kehilangan seorang ahli dalam keluarga ketika dia berusia 2 bulan dalam kandungan...but Allah swt always knows when is the best time to grant our wish and doa...to my 2nd child,you always in our heart and mind...walaupun mama tak sempat nak pegang tangan adik...tapi mama nak bagitau..mama sayang adik,abang wah pun sayang adik,ayah pun sayang adik..adik tunggu kami di Jannah sana yer...its a been a year adik tinggalkan kami...kalau adik ada,sekarang usia adik dah 6 bulan...tak apalah adik,nanti sampai waktunya kita akan bertemu jua...you'll be always in our mind and doa...**


1 comments:

Lynn Hamzah said...

huhuhuhu...dah lama x mengikuti perkembangan drama-drama nie...

 
Real Time Web Analytics