December 31, 2013

Good Bye 2013...Hello 2014...

Good Bye 2013 and Hello 2014!!!
Tengah belek-belek calendar 2013...
Baru perasan that we only spend time together as a full complete family only for +-4 months only in one whole calendar year!!!!
Apapun..tetap bersyukur sebab tahun 2013 ini telah memberikan seribu satu makna buat kami sekeluarga...bermacam dugaan yang dihadapi namun ini lah lagi perkara yang menguatkan lagi ikatan dan kasih sayang kami sekeluarga...

Apapun...sempat jugak kami sekeluarga berholiday di tahun 2013...
Walaupun mama dan ayah sibuk dengan kerjaya masing-masing(maklumlah...kenaikkan seiring dengan tanggungjawab...)

Apapun...
Thank you Allah swt for this awesome year...

2014 is going to be another milestone in our life and definitely in our family...
(In Sya Allah,a new family member will be added up to our family picture...he will sign-on on MR's family ship anytime in 2014...)

Family holiday at Bukit Tinggi...
Really relaxing holiday kat sini...

Selamat Tahun Baru 2014 buat semua yang berkunjung ke sini...

With this mama dan Rizqullah dah boleh countdown ayah home coming...
Lagi beberapa hari je lagi kami akan berkumpul bersama...
Alhamdulillah and Thank you Allah swt for all the greatest gift upon us...
Syukur atas segala yang berlaku and semuanya yang telah kau rencana kan untuk kami Ya Allah...

So...with this...officially we are saying...

GOOD BYE 2013!!!
(Thank you for the awesome and special memories created during this year...) 

HELLO 2014!!!
(Hope this will be another good year for us and definitely a new awesome and special memories will be created...)

To those people out there who's reading Mama Rizqullah blog's all this years...

THANK YOU SO MUCH for visiting and reading...
I just hope you enjoy reading all my memories entry within my families...

Again...

SELAMAT TAHUN BARU 2014 buat kalian semua...

HAVE A NICE AND AWESOME 2014...(In Sya Allah)

Till then...salam sayang dari kami sekeluarga...

**The LAST ENTRY OF 2013**



 
Real Time Web Analytics