February 24, 2014

The Arrival of MOHAMAD RAZIN

Alhamdulillah...on the last 7th February 2014 pada jam 6.41 petang bertempat di KPJ Selangor Shah Alam...
Kami sekeluarga telah dikurniakan seorang lagi ahli baru dalam keluarga kecil kami...

Anak kecil ini kami namakan dia MOHAMAD RAZIN...
He is Rizqullah little brother yang mana Rizqullah dok request kat mama and ayah nak adik sangat...
Alhamdulillah...after the last miscarriage last year...
Allah swt granted our doa and wish by sending this little boy to our life...

Thank you to Kak Zarina for your doa for us also at Mekah sana...
Semoga jasa akak ini dibalas dengan kebaikkan oleh Allah swt...
Only akak je tau kan what actually happened...
Kerana kerja...kita jadi seperti adik beradik dah sekarang ni...kalau saya sedih akak jadi tempat saya mengadu and vice versa...
Saya doakan akak juga diberikan kebahagiaan sebagaimana saya...

Okay...for this entry mama just nak share sikit je our new additional family member picas...
Nothing much I can say...bringing him to this world this time sangatlah memudahkan...
Syukur sangat tak der banyak masalah pun mama ketika di labour room...
Semuanya tenang...maybe its was 2nd baby...so,mama dan ayah dah tau what going to be happened next...plus kami pun dah biasa di KPJ...

Well...tanpa menaip panjang lebar...
This is our new additional member pic..
Thank you for all the wishes via FB and whatsapp...
Ada yg tak sempat lagi mama balas di FB dan whatsapp...

INTRODUCING....

MOHAMAD RAZIN BIN MOHAMED REDZUAN
07.02.2014@6.41 PM (FRIDAY)
KPJ SELANGOR SHAH ALAM


Insyaallah....kalau ada masa akan mama coretkan di sini kenangan berada di labour room...
Mama nak anak2 mama tau...walaupun sesibuk mana pun mama dan ayah...
Kebajikan kamu berdua menjadi keutamaan kami berdua...

Apapun...welcom to the family RAZIN...
Everybody was happy having you in our life...
Semoga jadi anak yang soleh dan membanggakan mama dan ayah...

To my Rizqullah...be a good abang ya!!
Mama dan ayah will always LOVE you...
Insyaallah you'll be a good abang...walaupun mama tahu sekarang ni abang wah jelous sbb all attention was to adik...tapi mama tau abang wah kuat and faham...

Okaylah...enough for this entry...
Insyaallah...ada masa dan kelapangan will update kenangan di labour room...

Till the...salam sayang buat anda semua...

Have a good day!!!

As-salam...



12 comments:

umi alya said...

Tahniah buat mas & keluarga di atas kelahiran Razin, moga membesar menjadi seorang yang pintar seperti abang - Rizqullah..

luvelymummy said...

tahniah yer, comel sungguh :)

Kniedaz said...

tahniah sis..comel sungguh..selamat berpantang ^_^

Nieza Ishak said...

Tahniah Mas .... ;)
Suka la abang dah ada geng main ... ;)

wan norulkhamisa said...

tahniah Mas..boy jugak eh..brp beza umur dgn yg sulong..

Mama Rizqullah said...

Umi Alya,

Terima kasih..ameen,mudah2an...
Sekarang ni penat handle abang dia je..mudah sangat tersentuh,sikit2 merajuk...huhuhu

Mama Rizqullah said...
This comment has been removed by the author.
Mama Rizqullah said...

luvelymummy,

terima kasih dear...hadiah dari Allah swt tu...:D

Mama Rizqullah said...

Kniedaz,

Thanks dear for the wishes

Mama Rizqullah said...

Nieza,

Terima kasih...alhamdulillah abang sangat protective...tak leh orang lain pegang adik dia..dia akan berkawal kat orng tu...

Tapi dia plak kuat merajuk ngan kita...sikit2 mengalirkan air mata..huhuhu

Mama Rizqullah said...

Wan Norulkhamisa@Lisa??

Lisa kan ni??waaa...dah lama rasanya mas lost contact ngan lisa...camne sekarang ni??

a'ah...boy jugak ni lisa...Allah swt bagi mas bodyguard ramai...beza dekat 5 tahun gak ngan si abang...

|| a - j . E . E || said...

beza seminggu je anak kita ye.. congrats!!

 
Real Time Web Analytics