March 17, 2014

Opsssss.....(tutup mulut muka terkejut)

Alamak!!!saya malulah...
Ada orang tu dah jumpa pulak blog Mama Rizqullah@Mas...

Hehehe...apapun...
Terima kasih atas ucapan-mu Mas@Massilla...
Selalu berperang email je kita kannn...
Jumpa pun time meeting...itupun kalau PNB ada jemput kami orang IT ni...:D

Thanks kakak cantik for the wish...:D

Apapun...orang di sini cuti bersalin pun masih tetap menghantar email...huhuhu...
Sekali lagi..terima kasih Mas sbb sudi singgah ke blog saya yang entah apa2 je ni...
Sesambil tu nak tanya ni...agak2 SARA 1M tu bila kita leh tutup???
Hahahaha...kesian member yang relief saya tu...

Okaylah...just a simple entry...
Lagi sekali terima kasih yer Mas@Masilla sbb sudi singgah ke blog orang yang banyak pot-pet ni..thanks for the 2014 diary dan calendar tu jugak yerr....
(3 bulan entry kosong je dalam diary tu...hope next year ada lagi..)
Kirim salam pada orang2 di sana...

Till my next entry...salam sayang buat semua...

**Alhamdulillah...maid dah sampai...bolehlah mama Rizqullah menghadap blog kembali...kui..kui..kui..kalau tak menggentel anak je keje ni..syukur Allah swt permudahkan niat ini...(mungkin berkat doa seorang ibu)...apapun,banyak benda nak di'kemas kini' dulu sebelum nak hadap update blog ni...insyaallah,ada masa..adalah cerita2 tentang 'KAMI'@MRFamily kembali...**



0 comments:

 
Real Time Web Analytics