June 17, 2014

♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆Thank you hubby!!!♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•☆

13th June 2014...

|

|

|

|

|

|

|

|

|

\/



Budak yang sentiasa nak interprame dalam apa jua situasi...
You always makes mama feel complete my dear son...

Picture taken by Rizqullah...
Jadilah kaaann...leh tahan gak tangan dia pegang DSLR yang gabak tu...
Thank you Rizqullah amikkan gambar mama ni...

Well...it's actually earlier one day mama received this lovely flower...
Makin tahun makin besar plak mama rasanya jambangan bunga dari hubby ni...
Apapun...tahun ni ayah request special pada florist regular dia...
Wanted mama's favourite flower to be send on my birthday...

Masyaallah...serius happy sangat mama tengok jambangan bunga ini...
Sebab memang bunga yang mama suka...
Eustoma dan jugak lily...
**non stop senyum and till today when I see the flower...I just can smile and feel blessed...
beside that,I feel missing my other half so much**
Bunga-bunga yang mama suka ni bak kata florist tu...
Memang susah nak dapat...kalau nak kena order awal-awallah kaaann...
Well,roses I think is too common dah...
Well done ayah berjaya membungakan hati mama with this flower...
I guess you know how is my face bila dapat Roses...hiksss...
taaapppiiii bila dapat jambangan yang macamni...lain dari yang lain...
Memang sangat-sangat-sangat happy...

Thank you hubby for brighten up my birthday with this flower...
I can smell your LOVE towards me through this flower...
**Menghappykan Isteri itu lebih bahagiakan...** 
Walaupun En Suami jauh di tengah lautan sana...
Ingatan tuk isteri dia di sini tetap ada...syukur...
Dan terima kasih suamiku sayang...

I ❤ YOU 
MORE AND MORE AND MORE...


And a day sebelum tu pulak..
Adik-adik mama buat suprise kat rumah...
Kiranya mama sambut birthday dari 12hb lagi till ke malam Ahad...
How blessed I feel to have all of you guys in my life..
Thank you so much Allah swt for grant me with this lovely and sweet people around me...
This is the birthday cake...
(Sorrylah no pic coz mama dah bukak tudung masa dorang buat suprise yang tak berapa nak suprise...hahaha...)


Thank you my lil sistas and mama@uci for the suprise..
Semoga kalian semua sentiasa di dalam lindungan Allah swt...

Okaylah...cukup dulu entry ini...

Terima kasih atas ucapan selamat hari lahir buat sahabat-sahabat mama yang wish mama via FB,SMS and whatsapp...
Ingatan kalian sangat-sangat saya hargai...
Semoga semua urusan kalian semua dia permudahkan oleh-Nya...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice day!!!

**Cukup 2 tahun sudah...hari ni mama buat clean up on FB friendlist...many to go...lega hati dah dapat buat apa yang En suami minta dari dulu...**


2 comments:

Maria Hasun said...

so sweet

Mama Rizqullah said...

Maria,

Alhamdulillah..atleast he remembered...
Itupun dah syukur..

 
Real Time Web Analytics