June 23, 2015

My 33rd birthday...Terima Kasih Mama@Masnom

Alhamdulilllah dipanjangkan umur lagi sekali tahun ini untuk meraikan usia ke 33 tahun...
I am not shy to tell people that I am old already...
Apalah ada pada usia??

Nothing much I would like to express...
Namun syukur dikelilingi mereka2 yang sangat positif dan supportive...
Dari kalangan keluarga dan jugak sahabat handai...

Terima kasih kalian semua atas ucapan hari lahir buat diri ini...
Semoga segala doa dari kalian buat diri ini menjadikan saya insan yang lebih baik dan jugak mensyukuri setiap apa yang saya ada sekarang ni...

14 Jun 2015

Terima kasih MAMA@Masnom kerana bersusah payah mengandungkan kak long selama 9 bulan dan melahirkan serta mendidik kak long as who I am...
Kakak syukur sangat dilahirkan dalam keluarga Roslan kerana di sini kakak menerima secukup kasih sayang dan jugak perhatian dari mama dan abah...
Tiada bezanya kasih sayang abah dan mama buat kami...
Terima kasih Mama kerana selama 33 tahun ini tetap berada bersama kakak membantu kakak tatkala suami kakak tiada di sini...
Mengasihi dan menyanyangi Rizqullah dan Razin tiada sempadan...
You've been a great parent and grandparent...
With my age milestone jugaklah...
This show how many years mama dan abah menjadi parents...

Terima kasih untuk segalanya mama dan abah...
Selamanya kakak sayang mama dan abah serta adik-adik...
All of you means so much to me...

****************************************************************************

Okay...nak screenshot semua ucapan yang mama terima adalah sangat-sangat panjang...jadinya...cukuplah mama simpan buat kenagan peribadi mama...
I am blessed enough to have a lot of positive people around me...
Those negative people...mama tengah cuba nak jauhkan diri and try to delete them from my life...
Thanks to my Exposer team...you guys memang rocks!!!
Seriusly...I am having so much fun to be one of you guys...
Atleast inilah tempat mama hilangkan rasa stress dengan kerja...
(Hanya mereka yang mengalami memahami - khas untuk mereka yang bekerjaya)
Non stop wishing from all lovely ladies from my Exposer team...
Really feel young tau...hahaha

Okaylah...on 14th June 2015 ni...pagi kami sekeluarga ke Tasik Shah Alam...
Walaupun hujan renyai2...kami redah jugak sbb nak spend time with Nenek and LDQ before start puasa...lepas ni break 1 month pluslah nampaknya...


My colourful family...
Dah x main sedondon...sedondon dah...
Celop jelah apa yang ada...
Janji semua berbaju yerrr...

Anak dan ayah main mainan 'ENTAH'...
Tapi pusing and tarik...siapa punya yang botak....dia kalah...

They are my heart and my soul...
They are everything for me...
Spending my birthday with them is more meaningful.

Yes...we are at Akedemi Laut Malaysia(ALAM)...
Saja mama amik cuti and ikut ayah ke sini...
Nak tengok sendiri how is ALAM...
Tak ada apa sangat yg kami lakukan di sini...
Dah rezeki kami kot...kebetulan semasa jalan ke jeti...pintu pagar tak berkunci....
Jadinya amik peluang turun ke Jeti ni kejap and tanya2 orang yang sedang memancing...
Ada yang datang dari Alor Gajah dan memancing di Jeti ALAM ni...

Well,my birthday was well spend with my LOVE's ones...
Syukur dipanjang usia ini ke 33 tahun...
Semoga mama become more wiser in doing decision for our family benefit...


Okaylah....cukup dulu nukilan kali ini...entah apa yang mama ngomelkan pun tak tahu...
Yang pasti...ribuan terima kasih buat suami tersayang atas hadiah2 yang diberikan untuk hari lahirku ini...
Walaupun tak ada bunga...tapi camera DSLR baru tu dah cukup buat mama sengih sampai ke telinga...alhamdulillah...

Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice and beautiful day peeps!!!

As-salam



0 comments:

 
Real Time Web Analytics