April 20, 2016

Lazy...Lazy...and being Lazy...

Assalamualaikum semua....

Dah lama jugak rupanya tak menjengah ke sini...the last entry was in July 2015...

Wow!!!how lazy I am to jot down a memories for my little one's Rizqullah and Razin...

Alhamdulillah...having them(the boys) in my life do make my life more and more fulfilled with laughter and happiness...
Syukur...only that word I can say...

Apapun...si abang dah pun ke darjah 1 awal tahun 2016 ini....manakala si adik pula dah berusia 2 tahun lebih dan dah jadi abang ngah pun....(Insyaallah...will share the story mory about cik kak kesayangan kami sekeluarga in my next entry...)
At 2 years old ni...dah tentulah menjaga Razin adalah paling mencabar sekarang ni...sbbnya "terrible two" just started...

A lot of things do happened and I am syukur for what have been happened and I know Allah's arrangement is the best of his ummah...

Its been a while jugaklah diri ini menyepikan diri dari dunia FB mahupun blogging....
Bukan sombong mahupun apa...terlalu banyak benda yang nak dibuat...
Kerja...anak2...urusan lain lagi...family....my time was filled up with tons of things....

Apapun...tetap bersyukur dikurniakan kehidupan yang sedia ada ini...
Semoga diri ini terus istiqamah dalam menjalankan tanggungjawab sebagai isteri kepada suami,ibu kepada anak-anak kami,anak kepada ibu saya,kakak kepada adik,menantu kepada mertua dan lain-lain tangggungjawab...

Bukan mudah hidup ini sebenarnya....tetapi bila kita dikelilingi dengan mereka yang kita sayang...insyaallah...hidup akan lebih bermakna...

Okaylah....just a short entry for today...ini pun curi sedikit masa while clearing up my filling yang dah lama x terusik due to my pregnancy laziness...

Till my next entry....salam sayang buat semua yang sudi menjengah ke sini...

**Sorrylah...entry kali ni no picture available...malas mau edit pic segala...**



0 comments:

 
Real Time Web Analytics