March 26, 2017

No Mood???

Bismillahirrahmannirahim....

Its been a while not jotting down anything in this lil space of mine...
Entah kenapa setelah ada anak 2...suddenly the mood of jotting down and sharing on kids and our life been swing away...
Terlalu banyak yang berada dalam fikirkan...
Especially keselamatan anak2 dan diri sendiri...
That is the most thing yang saya titik beratkan...
Di dunia cyber ini, macam2 pulak yang berlaku...

People now a days...sangat menggerunkan...
Jikalau dulu,semua perkara ini agak terlindung sebab kita hanya bergantung berita pada surat khabar, berita 'Jam 8 Malam' di televisyen mahupun majalah2 sahaja...
Kini tidak lagi...dunia berita internet lagi laju dari dunia publikasi...
Dunia publikasi juga semakin menyepi dek kerana kemajuan internet atau berita tanpa batasan ini...

Selain keselamatan anak2 dan diri juga...
Mama 3R ini jugak dah malas nak share the moment in our life...
Siapa yang still in my FB list shj yang mungkin tahu most of thing in our life...yang add pun tak semua mama approved...mana yang mama rasa fishy tu...mama akan remove...lagi2 kalau picture profile tu meragukan je...dan dah lama tak update apa2...

Tanpa berfikir panjang I'll click on 'UNFRIEND' button without any guilty...

Well,just a simple entry today...I am still in no mood stage and still not opened to share anything about my life anymore to others...

Till my next entry...which will took long time more...

Salam 1 Malaysia...

#entrytanpagambar

0 comments:

 
Real Time Web Analytics