September 30, 2017

Bila ku mula menaip kembali???

Assalamualaikum...😊😊😊

It's been a while jugak this blog sunyi tanpa apa2 posting...😎😎
Bukannya apa...keadaan dan masa yang tidak mengizinkan Mama 3R ini mencoretkan sebarang coretan di sini....my life was very busy with lots of things...

Ini pun curi masa sikit nak taip a few words in the long leaving blog....
Bukan mahu meninggalkan langsung blog ini...🙇🙇
Keadaan dan kekangan masa sama sekali tidak mengizinkan Mama 3R berkongsi kenangan mahupun lokasi2 menarik yang telah kami sekeluarga lawati...

Handling 3 lil rascal sekarang ni disamping tugasan2 di pejabat yang semakin menimbun due to someone who was very busy with her business sampai lupa tanggungjawab dipejabat di atas gaji yang dibayar(gaji nak,kerja tak nak buat...well,its best if you resign je since you are saying your biz is doing very well.)...😰😰😰
Dah tentu ruang masa mama 3R semakin sedikit...

Apapun...I am having a good life with my little family which my husband always being a pom pom boy for me....
Syukur on what ever happened and never looked back for those bad memories...
Keep going on and kept moving forward...

Sometimes, all the things happened to us do make us more matured and thinking more before doing or jotting down something either in blog or FB or insta...Ya,hati dan naluri manusia ini kita takkan tahu samaada hitam mahupun putih...

Apapun....I still kept my mother in law says...
We are who we are,if people can't accept us on who we are. Just let it be...
Never looked back and kept moving forward and cherish on what ever you have in front of you...

Okaylah,just a simple entry today...just untuk meluah rasa yang lama terpendam ini...

Sharing my little family picture during the last Raya Haji...
Alhamdulillah....dari puasa...Raya Aidilfitri till Raya Haji and even Awal Muharam also my husband is still around...syukur...nothing else I can say....


Well,cukuplah sampai di sini sahaja coretan kali ini...
Nak sambung kerja remote ke pejabat pulak siapkan those testing and documents....
Semoga mama 3R ni terus istiqamah dan positive dalam mencari rezeki...

The 10 signs of I should leave my work now dah jelas sangat...
Doakan ada rezeki lain pulak buat kami sekeluarga...

Nak mengorak langkah baru ini buat mama takut jugak...walaupun I have a very best person beside me...syukur jugak I met her and we have a lot of planning soon...

Doakan kami dapat menerjah masuk ke dunia perniagaan dan memberikan yang terbaik buat pelanggan2 kami nanti....

Till my next sharing(which tak tahu bila lagilah kaaann)...

Have a blessed life everyone and thank you for spending your precious time reading my little note on my tiring life...

As - salam...😃😃


7 comments:

Umialya said...

Semoga semuanya dipermudahkanNya, aamiin

ASTraveller said...

Salam singgah & follow :)

http://www.akuseorangtraveler.com/

taag company said...
This comment has been removed by a blog administrator.
taag company said...
This comment has been removed by a blog administrator.
taag company said...
This comment has been removed by a blog administrator.
شركة المثالية said...
This comment has been removed by a blog administrator.
عبده العمراوى said...


شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة تنظيف خزانات بعنك

 
Real Time Web Analytics