August 7, 2018

Jangan Benci Cintaku

Assalamualaikum...

Serius dah lama tak menaip apa2 dalam blog ni....
And tak tahu kenapa malam ni tergerak hati pulak bukak this blog...

Dah lama tak mencoretkan apa2 rupanya di sini...
Mungkin kerana kesibukan harian buat mama 3R ni tak punya masa...

Ok...tajuk atas tu tak de kena mengena pun dengan entry mama...saja je letak tajuk gitu..walaupun tahu sekarang ni tengah musim demam kus2 dengan cerita tersebut...

Rata2 kawan2 kat Fb semua dok update pasal #husna #fika etc..
Mama 3R memang tak sempat nak tengok pukul 7 malam pun selalunya...
Sebab time2 gini mama 3R barulah nak packing bag nak pulang kerumah dari tempat kerja...

Yes....this is my routine...keluar rumah tak nampak matahari and balik rumah pun tak nampak matahari...

So...during office hour biasanya mama 3R sangat sibuk dengan aktiviti harian yang bermacam2 ragam...dari melayan manusia yang berkulit hitam legam sampailah melayan kerenah manusia yang berkulit putih...macam2 perangai manusia sebenarnya...but I do like those challenge...

Penat???seriusly...i do feel tired yer...tipulah kalau cakap tak penatkan...
Lagi2 last week diuji dengan bermacam2 dugaan...dari kerja ketika hari minggu...disambung pulak dengna anak yang terpaksa admitted ke hospital...

Dannnn...minggu ni...mama 3R dah demam pulak...weekend ni nak standby lagi...aduhaiii...

Okaylah,cukup untuk coretan malam ni...entah apa mimpi tetiba terbukak plak blog yang dah sekian lama ditinggalkan...sekadar nak meluahkan sedikit rasa je...

Sekian coretan malam ni...


Love from : ~~Mama 3R~~

7 comments:

التميز المثالي للخدمات المنزلية said...
This comment has been removed by a blog administrator.
التميز المثالي للخدمات المنزلية said...
This comment has been removed by a blog administrator.
عبده العمراوى said...


شركة تنظيف خزانات بالخبر
شركة تنظيف خزانات بصفوى

gomaa elsayed said...




شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالدمام
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر


Outing di Bandung said...

untuk info seputar paket Outing di Bandung yang murah tapi ga murahan ya javaorganizer.co.id jagonya :)

MAGS PREMIUMS said...

Face MaskDi saat CONVID-19 ini MAGS PREMIUM GIFTS menyediakan Ready Stock Face Mask untuk anda. Dapatkan segera dengan Team Sales kami sementara stock masih ad.

Ready Stock Original 3ply
Kualiti terjamin (with CE Certificate)
Tidak serap air
Tapis habuk, virus, air, bakteria
Selesa dipakai dan membolehkan pernafasan yang lebih bebas

Hubungi kami untuk dapatkan facemask sementara stock masih ada:

Mags Premium Gifts Sdn Bhd
Sales Team: 017 300 1977 / 018 299 3097

Kar Hooi said...

Hand Sanitizer Murah Malaysia
https://handsanitizerkl.blogspot.com/

 
Real Time Web Analytics